Mozaik
BRALIĆ I KLAPA INTRADE

Nakon sedam godina opet nastupaju u zagrebačkoj Areni
Objavljeno 11. rujna, 2018.
Tomislav Bralić i klapa Intrade će nakon sedam godina ponovo zapjevati u zagrebačkoj Areni uz koju ih vežu samo najljepša sjećanja i prikazi prepune dvorane raspoloženih obožavatelja koji su uglas s njima pjevali najveće hitove. Ulaznice su u prodaji od jučer. Prije sedam godina održali su večer za pamćenje u zagrebačkoj Areni, a sada su odlučili svoj trinaesti koncert u Zagrebu održati ponovo u toj dvorani. Na posljednjem koncertu u Areni Tomislav i klapa bili su sjajno raspoloženi, večer su uveličali fantastični gosti, raspjevana publika ih je pratila tijekom cijelog koncerta, a vrhunska produkcija s impresivnom scenografijom dalmatinskog trga širine 24 metra dala je poseban pečat toj večeri. U zagrebačkoj Areni 1. prosinca vidjet ćemo još jedan vrhunski koncert ove klape s nekoliko iznenađenja i nabijen emocijama, a produkciju koncerta potpisuje isti tim kao i na svim njihovim zagrebačkim koncertima. Klapa Intrade je jedina klapa koja je uspjela napuniti sve arene i veće dvorane u Hrvatskoj. Tomislav Bralić veselo je najavio povratak u Arenu.
- Evo nas opet u Areni nakon sedam godina, koncert u najvećoj dvorani u Hrvatskoj. Velika je to čast i odgovornost za mene i klapu Intrade, to je ujedno potvrda našeg rada i još jedan dokaz da imamo najbolju i najvjerniju publiku koja nas uvijek prati. Sve naše najbolje pjesme otpjevat ćemo zajedno i nadam se još jednom velikom spektaklu koji ćemo svi pamtiti - kaže Bralić.
Ta klapa od 2006. godine uzastopno u prosincu održava velike koncerte u Zagrebu, što je malo kojem izvođaču do sada uspjelo da sve godine iznova izazove interes i napuni svaku dvoranu u glavnom gradu. Klapa kaže da tajne nema, treba imati dobre pjesme s kojima će se ljudi povezati i zavoljeti. Nema bolje pozivnice za koncert od kadrova s njihova prošlog koncerta u Areni gdje se mogla osjetiti sva čarolija te večeri.
Od prošlog koncerta u Areni klapa je nastavila nizati mnoge uspjehe na festivalima gdje je osvojila brojne nagrade, otišla je na dvije turneje po Americi i Kanadi te na jednu po Australiji. Prošle godine ova je klapa ispunila svoj dugogodišnji san i zapjevala u pulskoj Areni prvi put. Dvostruki CD i DVD "Arena Pula" s tog koncerta izašao je u izdanju Scardone, te je odmah izborio svoje mjesto na prodajnim top-listama, a koncert je uživo prenosila i televizija.
Ulaznice za koncert su u prodaji u Scardoni (Srebrnjak 64, Zagreb), Ticketshopu i sustavu Eventim. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VELIKI KONCERT PARNOG VALJKA U DVORANI GRADSKI VRT

Parni valjak - bend koji
se nikada ne predaje!

2

DANI MIRKA JIRSAKA U SLATINI

Rem i Trojan o pjesniku s ruba ravnice

3

U DRUGOJ EMISIJI POPULARNE”A-STRANE”

Raspjevane dame priredile vrhunski glazbeni doživljaj