Mozaik
"VEČER MODE I LJEPOTE"

Paleta boja za jesen i zimu na modnom spektaklu u Vinkovcima
Objavljeno 12. rujna, 2018.
Reviju je nosilo 16 djevojka i 26 djevojčica iz Udruženja manekena ”Loreena”

Galeriju fotografija pogledajte OVDJE.

 

Udruženje manekena ‘‘Loreena‘‘ Vinkovci, u okviru 53.Vinkovačkih jeseni, napravilo je modni spektakl za sve ljubitelje mode, a moglo se vidjeti mnogo toga u okviru tradicionalne modne revije ‘‘Večer mode i ljepote‘‘ u kolekciji jesen-zima 2018./2019.


Veliki broj posjetitelja modne revije mogao je vidjeti odjeću za hladnije dane i svečane prigode, a našle su se tu kreacije vinkovačkih butika, modne kreatorice te Srednje strukovne škole - šarolike kolekcije u kojoj je svatko mogao pronaći nešto za sebe. Na ovogodišnjoj reviji predstavljena je odjeća za odrasle u sklopu koje su se mogle vidjeti vjenčanice Nikolina, Amadeus Jeans, Benetton, dizajnerica Piroška Kelemen ”Pia”, Duga, s.Oliver i zanimljive modne kreacije Srednje strukovne škole. Dječji program predstavili su Benetton i s.Oliver.
Reviju su nosile djevojke i djevojčice iz Udruženja manekena ”Loreena”, točnije 16 djevojaka i ukupno 26 djevojčica koje su napravile pravi mali spektakl i oduševile publiku. Među djevojkama bile su tu i Lucija Damjanović, aktualna Miss Vukovarsko-srijemske županije, Magdalena Brkić, Miss turizma Hrvatske 2018. te Tena Šaravanja, 2. pratilja Miss Vukovarsko-srijemske županije 2018. Djevojke je za reviju pripremila Slađana Jurković, dok je male modele pripremala Ines Kopilaš.
Mali manekeni ponovo su bili posebno uspješni i izmamili su veliki pljesak na otvorenoj sceni. Ove smo godine imali i one skroz male manekene od pet godina, koji su svojim nastupom oduševili posjetitelje, a to je za njih bilo kao da su u svemiru, nešto novo, nešto potpuno drugačije od svakodnevnog života. Kad su dobili pljesak, nitko nije bio bitniji od njih, tako da neke djevojčice nisu željele otići s pozornice.
- Ponosni smo što smo ove godine zaokružili 15 godina našeg rada i što iza sebe imamo puno dobrih rezultata na izborima ljepote u Hrvatskoj. Kad se sjetimo kako smo počeli i gdje smo sada, onda se vidi itekako veliki napredak. Posebno nas raduje što je sve veći interes djece za dolazak u naše Udruženje manekena ‘‘Loreena‘‘ Vinkovci i svakodnevno imamo sve više upita za naše modne revije izvan Vinkovaca. Svi bi željeli da održimo reviju u njihovu gradu te smo tako imali i reviju u Slavonskom Brodu prije par godina, no uvijek je lijepo kad čujete pohvale za svoj rad, što nam je uvijek poticaj za daljni rad. Osim toga, mnogo je naših djevojaka prepoznato kao dobri modeli. Danas su članovi mnogih velikih agencija u Zagrebu i Puli te nose revije u velikim svjetskim metropolama. Kod nas su naučile prve korake i stekle iskustvo te su otišle od nas, a neke se i dan danas, kad se vrate u Vinkovce, dođu i nose revije, jer su ovdje počele i uvijek im je lijepo vratiti se. Puno je djece prošlo kroz naše Udruženje manekena ‘‘Loreena‘‘ Vinkovci i svako novo dijete brzo sklopi prijateljstvo, što nam je posebno drago, jer je svrha da se djeca druže i da su što više zajedno, negoli na mobitelima. Na ovoj reviji želimo zahvaliti Biljani Pavlović, koja je uz nas svih 15 godina kao voditeljica revije, te zahvala ide i Ines Kopilaš i Slađani Jurković, koje su uvježbale djecu i djevojke, jer bez njihova rada ne bismo imali odličnu modnu reviju, prema ocjeni svih posjetitelja - rekao je Mario Kokaj, voditelj Udruženja manekena ‘‘Loreena‘‘ Vinkovci.
Paleta boja za jesen i zimu na održanoj modnoj reviji u Vinkovcima oduševila je sve posjetitelje u okviru 53.Vinkovačkih jeseni, a novi modni događaj zakazan je za kraj lipnja 2019., na modnoj reviji ‘‘Vinkovci fashion night‘‘ u pješačkoj zoni Grada Vinkovaca na crvenome tepihu.
Udruženje manekena ‘‘Loreena‘‘ Vinkovci zahvaljuje Gradu Vinkovcima i Vukovarsko-srijemskoj županiji na velikoj pomoći pri organizaciji revije, jer bez njih se ona ne bi mogla održati. T.K.

predstavljena
Kolekcija jesen-zima 2018./2019.
Osim modne revije, održan je nastup popularnog Cheerleading kluba Ma&Ko, koji je izazvao pravo oduševljenje prisutnih, te pokazao zavidne vještine mladih plesačica, a na kraju je nagrađen burnim pljeskom svih posjetitelja.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike