Crna kronika
PRIJAVLJEN MLADIĆ

Kroz Gunju jurio automobilom 127 km na sat
Objavljeno 11. rujna, 2018.
GUNJA - Vozači divljaju po svim hrvatskim cestama, bilo to u naselju ili izvan njega. Tako je prošlog petka oko 20.50 sati prometna policija tijekom redovite kontrole, u Ulici Ante Starčevića u Gunji, zaustavila vozilo koje se kretalo brzinom znatno većom od zakonom regulirane brzine u naseljenom mjestu. Uređajem za mjerenje brzine utvrđeno je kako se osobno vozilo njemačkih registracijskih oznaka kretalo brzinom od 127 kilometara na sat.
S obzirom na to da je za ovaj prekršaj predviđena novčana kazna u iznosu od 5000 do 15.000 kuna i izricanje zaštitne mjere "zabrana korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske", protiv počinitelja prekršaja, 25-godišnjaka iz Gunje, slijedi podnošenje optužnog prijedloga nadležnom prekršajnom sudu.
- I ovaj put želimo naglasiti kako su prekršaji nedopuštene i neprilagođene brzine nositelji 25 posto prometnih nesreća na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske, 58 posto smrtno stradalih osoba u ukupnom broju prometnih nesreća i 28 posto ozlijeđenih osoba u ukupnom broju prometnih nesreća - upozoravaju iz policije i navode da će i dalje provoditi nadzor i kontrolu brzine prometa na cestama prema prioritetima cesta, statističkim i iskustvenim pokazateljima gdje je stanje loše te po pozivima građana koji prijave bilo kakve nepravilnosti na pojedinim cestama.S.Lacić
Možda ste propustili...

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

Najčitanije iz rubrike