Crna kronika
PRIJAVLJEN MLADIĆ

Kroz Gunju jurio automobilom 127 km na sat
Objavljeno 11. rujna, 2018.
GUNJA - Vozači divljaju po svim hrvatskim cestama, bilo to u naselju ili izvan njega. Tako je prošlog petka oko 20.50 sati prometna policija tijekom redovite kontrole, u Ulici Ante Starčevića u Gunji, zaustavila vozilo koje se kretalo brzinom znatno većom od zakonom regulirane brzine u naseljenom mjestu. Uređajem za mjerenje brzine utvrđeno je kako se osobno vozilo njemačkih registracijskih oznaka kretalo brzinom od 127 kilometara na sat.
S obzirom na to da je za ovaj prekršaj predviđena novčana kazna u iznosu od 5000 do 15.000 kuna i izricanje zaštitne mjere "zabrana korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske", protiv počinitelja prekršaja, 25-godišnjaka iz Gunje, slijedi podnošenje optužnog prijedloga nadležnom prekršajnom sudu.
- I ovaj put želimo naglasiti kako su prekršaji nedopuštene i neprilagođene brzine nositelji 25 posto prometnih nesreća na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske, 58 posto smrtno stradalih osoba u ukupnom broju prometnih nesreća i 28 posto ozlijeđenih osoba u ukupnom broju prometnih nesreća - upozoravaju iz policije i navode da će i dalje provoditi nadzor i kontrolu brzine prometa na cestama prema prioritetima cesta, statističkim i iskustvenim pokazateljima gdje je stanje loše te po pozivima građana koji prijave bilo kakve nepravilnosti na pojedinim cestama.S.Lacić
Možda ste propustili...

VIŠESATNA INTERVENCIJA NA PAGU

Vatrogasci spasili Zrće od požara

OZLJEDE SU BILE PRETEŠKE

Umrla i treća žrtva horora kod Novske

VOZIO POD UTJECAJEM DROGA

Istražni zatvor za vozača BMW-a