Crna kronika
PIJANI VOZAČI NA CESTI

Sudario se pijan, a nema ni dozvolu
Objavljeno 11. rujna, 2018.
VELIKA - U Strossmayerovoj ulici u mjestu Velika, u subotu oko 21.05 sati, 35-godišnji pijani vozač sletio je četverociklom s ceste. Kako doznajemo iz Policijske uprave požeško-slavonske, 35-godišnjak je imao 2.04 promila alkohola u krvi. Vozeći četverocikl, bez registracijskih oznaka, zbog utjecaja alkohola izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u kanal. "Budući da je postojala opasnost da će nastaviti činjenje prekršaja, 35-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog", doznajemo iz policije.
U nedjelju oko 1.55 sati, u Osječkoj ulici u Požegi, prometni su policajci pri kontroli prometa zatekli 46-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1.75 promila upravljao automobilom Peugeot, požeških registracija. Istoga dana oko 3.50 sati, na raskrižju Ulice Republike Hrvatske i Zagrebačke u Kutjevu, 24-godišnji vozač bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1.36 promila, upravljao je Fiatom. Dolaskom do raskrižja nije propustio sva vozila te je pri tome udario u Audi kojim je upravljao 20-godišnjak. Kada su policajci stigli i počeli raditi svoj posao, otkrili su da 24-godišnjak ima i marihuanu.
Policija je i 46-godišnjaka te 24-godišnjaka odvela u posebne prostorije u policijskim postajama dok se ne otrijezne. Obojici slijedi optužni prijedlozi.
U Osječko-baranjskoj županiji policajci su tijekom protekloga vikenda u prometu zatekli 14 pijanih vozača, 11 vozača automobila i tri biciklista. Najveću prisutnost alkohola, od 1.30 promila, policajci su izmjerili 35-godišnjem biciklistu koji je zaustavljen u nedjelju u 20.35 u Belom Manastiru. Tri vozača odvedena su na triježnjenje, a u sedam prometnih nesreća po jedan je vozač bio pijan. Tim vozačima izmjereno je 2.13, 1.76, 1.68, 1.54, 1.26, 1.09 i 1.00 promil alkohola u organizmu.
U petak je u Novoseljanskoj ulici u Bjelovaru u kontroli prometa zatečen 50-godišnjak kako vozi automobil pod utjecajem 1.86 promila u krvi.
U subotu je u Novačićevoj ulici u Čazmi zaustavljen automobil kojim je upravljala 26-godišnjakinja koja je imala 2.14 promila, dok je iste noći u Čazmi, u Moslavačkoj ulici, zaustavljen 23-godišnjak koji je vozio automobil pod utjecajem alkohola od 2.12 promila.S.Lacić
 
Vozeći četverocikl bez registarskih oznaka 35-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom i sletio u kanal
14

Vozača u prometu je zaustavljeno pijano prošlog vikenda u Osječko-baranjskoj županiji, tri biciklista
Možda ste propustili...

PIJANI VOZAČI “AKTIVNI” ZA VIKEND

Visoke kazne ne sprječavaju ih da počnu voziti

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

TOMISLAV SVETINA O AFERI “DINAMO 2”

Financijske odluke donosio je Mamić

Najčitanije iz rubrike