Mozaik
NOVO NA TOP HR 40

Zsa Zsa ostvarila najveći skok
Objavljeno 10. rujna, 2018.

Talentirana pjevačica koju na glazbenoj sceni poznajemo pod imenom Zsa Zsa, pravim imenom Jelena Žnidarić, od velikog probitka na scenu sa hitom "Sve u meni se budi" koji je otpjevala s Damirom Kedžom, niže zanimljive glazbene uspješnice. Uz pjesme poput "Kada budemo sami" ili "Tragom tvojih tragova" koju je otpjevala s Vannom, pjesmom "Pruži mi ruku" već mjesecima osvaja emocije slušatelja u Hrvatskoj. I prošlog je tjedna na nacionalnoj listi HR top 40 ostvarila najveći skok. Za pjesmu u izdanju Rubikon Sound Factoryja, autora Ante Pecotića i Bojana Šalamona Shalle, i sama je Zsa Zsa prilikom njezina izlaska izrazila zadovoljstvo novim hitom.

 

 


- Ovo za mene nije još jedna pjesma. Ako nemate snage izreći sve ono predivno što osjećate prema onome tko vam je blizu srca, a zbog nekog razloga nedostupan, onda mu pošaljite link na baš ovu pjesmu i sve će shvatiti. Jako sam zadovoljna i videospotom jer savršeno dočarava toplu ljubavnu atmosferu pjesme koja je, čut ćete, izraz najdubljih proživljenih emocija – rekla je mlada pjevačica.Njezin videospot koji je također postao vrlo brzo popularan među gledateljima, redatelj Nevio Smajić prilagodio je upravo dubokim emocijama koje Zsa Zsa spominje. U prostoru kluba Johanna Franck u Zagrebu, topli vizualni prizori upotpunjuju cjelokupan dojam pjesme.
A govoreći o hitovima koji mjesecima oduševljavaju slušatelje, na glazbenoj su se sceni u njihove uši uvukli grupa Vatra i Massimo, pjevački duo čiji je veliki ovoljetni hit "Nama se nikud ne žuri", u izdanju Dallas Recordsa, i prošli tjedan ponovno zauzeo prvo mjesto. Na drugome je mjestu Detour sa svojim "Vikendom", pjesmom koja također već tjednima ne silazi s prvih mjesta nacionalne glazbene ljestvice. Slijedi ih Tony Cetinski i njegov "General bez činova" koji se od dolaska na ljestvicu i dalje ne pomiče iz najslušanijih deset pjesama na hrvatskim radijskim postajama. Četvrto mjesto čvrsto drži Osječanka Mia Dimšić sa svojim hitom "Do posljednjeg retka", u 20. tjednu boravka na listi.
Najviši ulaz na top listu ovog je tjedna ostvario je Massimo sa svojom aktualnom pjesmom "Ne ostavljaj me tu" u izdanju Aquarius Recordsa, kao zanimljiv uvod prije velikog koncerta na Šalati. Novim hitovima pridružili su se i Leteći odred s hitom "Pošteno do kraja" koji potpisuje Croatia Records te Jure Brkljača koji u izdanju Hit Recordsa pjeva "Što osjećaš ti".
Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.
PO REGIJAMA
Grupa Vatra i Massimo s hitom “Nama se nikud ne žuri” na regionalnim listama zauzeli su prvo mjesto u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj te Slavoniji. U Zagorju je i dalje najslušanija Jelena Rozga i njezin hit “Uzmem koliko mi daš”, dok se u Dalmaciji slušaju Domenica i Damir Kedžo s “Mi protiv nas”, a u Istri i Primorju Tony Cetinski i “General bez činova”.
Možda ste propustili...

PJESMA "BESAME" IMA NOVU VERZIJU

Colona objavila singl na španjolskom jeziku

FANTASTIČNA KONCERTNA SEZONA U MAĐARSKOJ

Nastupit će Zaz, Iggy Pop, Roisin Murphy, Morcheeba...

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

“DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ” U PULI

Moramo se boriti protiv mržnje i isključivosti te imati snage biti ljudi

2

FANTASTIČNA KONCERTNA SEZONA U MAĐARSKOJ

Nastupit će Zaz, Iggy Pop, Roisin Murphy, Morcheeba...

3

25. SARAJEVO FILM FESTIVAL OBJAVIO PROGRAM

Za Srce Sarajeva natjecat će se 53 filma, od toga dva hrvatska dokumentarca