Sport
MARKO LIVAJA: "ZLOČESTI DEČKO" HRVATSKOG NOGOMETA

Bilo je uspona i padova, ali pronašao sam se u AEK-u
Objavljeno 10. rujna, 2018.
"Zločesti dečko" hrvatskog nogometa Marko Livaja u četvrtak je u prijateljskoj utakmici protiv Portugala debitirao u dresu Vatrenih, a vjeruje da će u utorak na gostovanju kod Španjolske u sklopu Lige nacija opravdati poziv izbornika Zlatka Dalića.
- Hvala izborniku što mi je pružio šansu, što me je pozvao za ove akcije, čast je biti ovdje i stvarno sam ponosan. Samo se nadam se da ću opravdati njegova očekivanja. Mnogo mi se toga događalo dok sam bio mlad, imao sam uspona i padova u karijeri, a pokazalo se da mi je bila dobra odluka rano otići u inozemstvo. Sada sam se pronašao u Grčkoj, tamo me poštuju i nadam se da ću dugo ostati - rekao je 24-godišnji napadač atenskog AEK-a. Livaja je ove sezone u dresu AEK-a u šest utakmica zabio dva pogotka, a ima i jednu asistenciju. Sad čeka prvi pogodak za A hrvatsku reprezentaciju, u Portugalu je odigrao 57 minuta, ali nije uspio zatresti mrežu.
- Normalno je da kao napadač uvijek očekujem i želim postići pogodak, ali najvažnije je dobro odigrati protiv snažnog suparnika. Možda se u strijelce upišem već u Španjolskoj. Bilo bi odlično. Španjolska je težak suparnik, koji nije bio na očekivanoj razini na prošlim velikim natjecanjima, ali sada ima mnogo mladih i talentiranih igrača. Svi će nas sada gledati i očekujem kvalitetnu utakmicu, a imamo poseban motiv dobro odigrati nakon fenomenalnog Svjetskog prvenstva - dodao je Livaja. H
Možda ste propustili...

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

BROKERI OTVARAJU POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Ishod posljednje utakmice ne bi se smio ponoviti u Osijeku

Najčitanije iz rubrike