Sport
ĐAKOVO:

Damjanović i Grgačević za prvu pobjedu Đakovčana
Objavljeno 10. rujna, 2018.
U otvorenoj utakmici s obje strane gosti iz Ivankova bili su opasniji u prvom poluvremenu, a svoje prigode nisu iskoristili. Serija opasnih situacija pred đakovačkim vratima krenula je u 4. minuti kada je udarac Ujvarija spriječio blok, a šest minuta kasnije isti je igrač pogodio vratnicu. Gosti su opasno prijetili i u 19. minuti nakon Borkova slobodnog udarca te u 27. minuti, kada se u izglednoj situaciji našao Vuksanović. U obje situacije odlično je reagirao domaći vratar Jukić. Njihove promašaje kaznio je u 36. minuti Damjanović. Pertičević je izveo slobodan udarac, Galičić je glavom prebacio do Damjanovića, koji je iz neposredne blizine pogodio za 1:0. Nastavak je ponudio bolju igru Đakovčana u svim smjerovima, a posebno treba pohvaliti kompaktnost obrane koja je doslovno izluđivala gostujuće napadače. Ipak, u nastavku su postigli još jedan pogodak. “Točku na i” stavio je Grgačević fantastičnim pogotkom u 64. minuti nakon preciznog udarca sa 16 metara. Momčad iz Ivankova pokušavala se vratiti u igru, ali izvrsni Jukić na vratima i već spomenuta obrana, koja je uistinu bila na vrhunskom nivou, nisu to dopustili. I.M.
ĐAKOVO-CROATIA 2 (1)

BEDEM 0

ĐAKOVO – Stadion Đakovo. Gledatelja: 400. Sudac: Dario Matočec (Đurđevac). Strijelci: 1:0 Damjanović (36), 2:0 Grgačević (63). Žuti kartoni: Burazin, Galičić, Kolak (Đakovo-Cro), Babić, Validžić (Bedem). Crvenih kartona nije bilo.

ĐAKOVO-CROATIA: Jukić, Barišić, Grgačević, Hlišć (od 70. Efremovski), Kolak, Burazin (od 90. Beljan), Petričević (od 61. Jakić), Galičić, Barukčić, Bogdanović, Damjanović.

BEDEM: Anić, Babić, Smolčić, Borko, Validžić, Božić, Vuksanović, Jagustin, Koledić (od 64. Pervan), Ujvari (od 58. Mesić), Sambol (od 83. Kockarević).
Možda ste propustili...

MILE ŠKORIĆ, KAPETAN BIJELO-PLAVOG BRODA

Hvala Daliću! Utakmicu protiv Walesa nikada neću zaboraviti

U OSIJEKU ZAVRŠENO MOMČADSKO TENISKO PH

Naslov u Zagreb, Osijek sedmi