Crna kronika
PROMETNA NESREĆA U TRPIMIROVOJ ULICI U OSIJEKU

U naletu automobila ozlijeđena biciklistica
Objavljeno 10. rujna, 2018.
OSIJEK - Prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena zbila se u subotu prijepodne u Trpimirovoj ulici u Osijeku. Iz još neutvrđenih razloga, s obzirom na to da rezultati očevida prometne policije nisu poznati, na pješačkoj i biciklističkoj stazi koja prelazi Trpimirovu ulicu kod Srednjoškolskog igrališta došlo je do naleta automobila Volvo osječkih registracija na bicikl koji je vozila žena. Od udarca biciklistica je pala na tlo i ozlijedila se, pa je vozilom hitne pomoći prevezena u Klinički bolnički centar Osijek. Težina ozljeda još nije poznata.
Nesreća se dogodila na frekventnom pješačko-biciklističkom prijelazu u blizini Vijenca Ivana Meštrovića, koji dnevno prelazi nekoliko tisuća građana. Inače, bicikisti koji dolaze iz smjera Istarske ulice ili pak Vijenca Ivana Meštrovića mogu se preko crvenog traka provesti preko Trpimirove ulice, no imaju i znak STOP, što znači da nailaze na cestu s prednošću prolaska, a koju u ovom slučaju ima Trpimirova ulica. Što je točan uzrok ove nesreće, znat će se po okončanju policijskog očevida. Za njegova trajanja promet Trpimirovom ulicom bio je otežan pa su ga regulirali prometni policajci.
U subotu i prvim satima nedjelje u Osječko-baranjskoj županiji zabilježeno je 15 prometnih nesreća u kojima je sedam osoba ozlijeđeno. Osam prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka, tri na području Belišća, dvije na području Belog Manastira te po jedna na području Donjeg Miholjca i Đakova. Dan prije, u petak, zabilježeno je sedam prometnih nesreća s dvije ozlijeđene osobe. Pet ih se dogodilo na području Osijeka te po jedna na području Đakova i Belog Manastira.M.Bugarić
 
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana