Sport
PETI AMATERSKI TRIATLON

Vinkovački triatlon okupio 60 natjecatelja
Objavljeno 8. rujna, 2018.

Galeriju fotografija pogedajte OVDJE.

 

VINKOVCI - U sklopu 53. Vinkovačkih jeseni, a odličnoj  u organizaciji Atletskog kluba Cibalia i Triatlon kluba Vinkovci održan je peti amaterski triatlon, koji je okupio 60 sudionika iz cijele Hrvatske.

Na ovom triatlonu u Vinkovcima natjecatelji su morali odraditi 400 metara plivanja na Jezeru Banja, potom na biciklu stazu dužini 20 kilometara te na kraju trčanje u dužini pet kilometara.

U organizaciju utrke svoj udjel imale su udruge i organizacije: Zajednica športskih udruga Grada Vinkovaca, Športsko-ribolovno društvo Jezera Banja, Vinkovački plivački klub, Plivački klub Orion  Vinkovci, Biciklistički klub Sokol Vinkovci, Hrvatsko planinarsko društvo Cibalia i HGSS Vinkovci, a pokrovitelj je bio Grad Vinkovci.

U kategoriji muški do 30 godina prvo mjesto osvojio je Marko Varga (Orahovica), drugi je bio Matej Jukić iz Tenje, dok je treći bio Zvonimir Zadro iz Vinkovaca.

U kategoriji  muški preko 30 godina prvo mjesto osvojio je Hrvoje Pauković (Zagreb), drugi je bio Ivan Szabo (Vukovar), dok je treće mjesto osvojio Nikola Božić iz Vinkovaca.

U kategoriji žene do 30 godina, prvo mjesto osvojila je Lana Jurić (Vinkovci), druga je bila Nataša Vaci (Vinkovci), dok je treće mjesto osvojila Sara Božić (Vinkovci)

U kategoriji žene preko 30 godina prvo mjesto osvojila je Maja Urban  (Osijek), druga je bila Sonja Sabo (Đakovo), dok je treće mjesto osvojila Josipa Gugić.

Svi natjecatelji bili su složni u jednom, a to je da je organizacija bila odlična, da je staza bila dobro pripremljena, te na kraju da je sve prošlo bez većih problema, i ono najbitnije, svi su završili triatlon.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...

ĐAKOVČANI SE SPREMAJU ZA DOLAZAK MODRIH

U subotu će biti cjelodnevna nogometna zabava u Đakovu

RUKOMETNO SP ZA JUNIORE

Hrvatska u osmini finala na Island

RADNIČKI IZ MECA POČEO PRIPREME ZA ČETVRTOLIGAŠKU SEZONU

Mario Amidžić ovoga ljeta stvara posve novu momčad