Osijek
ŠPORTSKI OBJEKTI

Ovogodišnja sezona
na Kopiki je završena
Objavljeno 7. rujna, 2018.
Unatoč tome što su Športski objekti Osijek još prije mjesec dana najavljivali kako će i nakon početka nastavne godine olimpijski bazen u ŠRC Copacabana biti otvoren, i to sve do 16. rujna, ne samo za rekreativce nego i za školarce, ali i sve one koji se vole ondje kupati, vremenske prilike ipak nisu išle na ruku planovima za produljenje roka kupališne sezone. Naime, iz Športskih objekata poručuju da je ovogodišnja sezona na popularnim osječkim bazenima završila.
- Zbog niskih jutarnjih temperatura ni u tijeku dana ne može doći do dovoljnog zagrijavanja vode da bi bila prikladna za kupanje – stoji u dopisu Športskih objekata, kao i to da je ove sezone bilo manje posjetitelja nego što je to bio slučaj 2017. godine. No, budući da je vrijeme, ocjenjuju, bilo takoreći jesensko-ljetno, ondje su zadovoljni ukupnom sezonom. Podsjetimo, prije mjesec dana procjenjeno je kako se ove sezone okupalo oko 30.000 posjetitelja, a što je znatno manje negoli ranije. Naime, 2012. godine u jednom danu bilo ih je oko 11.000, a ukupan broj do kraja kolovoza tada je premašio 300.000 kupača.
Inače, kao i svake godine, tako će se i ove odmah nakon završetka kupališne sezone krenuti s radovima. Iz Športskih objekata poručuju kako će se krenuti s pripremama za novu sezonu, a prije sljedeće kupališne sezone bit će obavljen i redovni remont bazena. Ma. M.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OSJEČKI CRVENI KRIŽ ISPUNIO ŽELJU TRIMA BAKICAMA IZ SILAŠA

Olga (90), Marija (80) i Mileva (79) prošetale gradom nakon 30 godina

2

GRAĐANI JOŠ UVIJEK NE ZNAJU KAMO ODLOŽITI ODREĐENI OTPAD

Alufolija u zelene kante,
tetrapak u plave, stiropor
na reciklažno dvorište

3

SANACIJA MOSTA DR. FRANJE TUĐMANA

Radovi su trebali trajati 8 dana, ali će se odužiti do kraja studenoga

oglas