Regija
INFLUENSERI POSJETILI KATEDRALU, ERGELU, BOROVIK...

Milijun preporuka
za posjet Đakovu
Objavljeno 7. rujna, 2018.
ĐAKOVO - Đakovo i okolicu posjetilo je 12 svjetski poznatih influensera i blogera iz Australije, Japana, Velike Britanije, Njemačke, Poljske, Francuske i Makedonije, koji na svojim stranicama društvenih mreža okupljaju više od milijun pratitelja. Tijekom boravka posjetili su Državnu ergelu, razgledali katedralu, Biskupski dvor i kušali vina u podrumu nadbiskupije. Posjetili su i jezero Borovik, gdje su ih domaćini u Campu Borovik počastili nizom delicija, što ih je oduševilo jer, uz putovanja, specijalizirani su i za druge teme poput enogastronomije, kulture, mode ili fotografije. Francuski par Arthur i Claire, urednici popularnog bloga Les Droners, nisu krili oduševljenje gradom, a jezero Borovik Arthur je nazvao nevjerojatnim.
- Vrijeme je predivno, vi ljudi ste predivni - rekao je Arthur, dok je Claire dodala kako su ugodno vrijeme proveli i u Đakovu.
Istaknuli su kako ovaj dio Hrvatske ima velike turističke potencijale, a pozitivne dojmove podijelit će na društvenim mrežama i blogovima.M.A.
Možda ste propustili...

TEHNIČKOJ ŠKOLI I TREĆA ROBOTSKA RUKA

Vinkovačka škola želi biti centar robotike

NASTAVAK OBNOVE VUKOVARSKIH ULICA

Sajmište - najavljeni sveobuhvatni radovi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana