Mozaik
ASIA ARGENTO

Izbačena iz "X Factora"
Objavljeno 8. rujna, 2018.
Talijanska glumica i redateljica Asia Argento, jedna od predvodnica pokreta #MeToo, koja je i sama optužena za seksualno zlostavljanje, isključena je iz predstojećeg talijanskog televizijskog showa.
Organizatori talijanske verzije "X Factora", natjecateljske emisije u pjevanju, objavili su da Argento više neće biti u žiriju.
"U dogovoru s Asijom odlučili smo prekinuti našu suradnju kako bismo natjecatelje zaštitili od afere koja s njima nema veze i što bi samo skretalo pozornost", napisali su producenti u tvitu. New York Times prošli je mjesec objavio da je Argento platila 380.000 dolara glumcu Jimmyu Bennettu nakon što ju je optužio za seksualno zlostavljanje u kalifornijskom hotelu 2013. kada je imao 17 godina. Prema kalifornijskom zakonu, legalna dob za pristanak na seks iznosi 18 godina.Argento je demantirala "bilo kakve seksualne odnose", ali je kasnije rekla da je njezin bivši partner, slavni kuhar Anthony Bourdain, dao novac Bennettu da mu pomogne u "ozbiljnim financijskim problemima."Optužila je Weinsteina za silovanje 1997. kada je imala 21 godinu i bila glasna protiv seksualnog zlostavljanja u Hollywoodu. H
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

HRABRI NAŠIČANI USPELI SE NA MONT BLANC

Mont Blanc san je za mnoge planinare, a za nas je postao stvarnost

2

HUGH JACKMAN NA TORONTO FILM FESTIVALU

Snimajući film upoznao sam svijet politike i ne želim mu niti primirisati

3

TURNEJOM EXPERIENCE + INNOCENCE UPRAVO OBILAZE EUROPU

U2 i četvrt stoljeća redefiniranja rock-koncerata