Osijek
HNS O KRITIČNOJ TOČKI U RETFALI

Auti joj ulijeću u kuću
Objavljeno 7. rujna, 2018.
Automobili više ne bi trebali svako malo ulijetati u kuću i dvorište Ane Čunko u Kozjačkoj 57. Uredit će se ta kritična prometna točka na raskrižju Kozjačke s Prenjskom i Ljudevita Posavskog (kod pošte u Retfali), istaknuo je predsjednik retfalačkog ogranka HNS-a Dražen Slunjski na konferenciji za novinare na kojoj su sudjelovali čak i saborski zastupnik Stjepan Ćuraj, Vinko Ručević, županijski vijećnik i predsjednik ŽO HNS-a i Željka Kolarić, tajnica HNS-a Osijek zbog važnosti ove problematike zbog koje se stanovnici boje već godinama na tom mjestu prijeći ulicu.
- HNS je zbog ovog problema prikupio potpise na peticiju i poslao ju Gradu kako bi se napravilo novo prometno rješenje. Inicijativu je prepoznao i gradonačelnik koji je naredio stručnim službama da to hitno riješe. Tehničko rješenje bit će vjerojatno usporivači i ogledala, dodatna signalizacija, znak stop možda... Sve smo prepustili struci - navijestio je Slunjski.
Čunko priča kako je bila na misi kada joj je pretposljednji puta auto probio betonsko-čeličnu ogradu 17. kolovoza, a samo tjedan dana kasnije se na isto mjesto zabio drugi automobil. Prethodno je ove godine već dobila jedan automobil u kuću, a prijašnjih se godina to događalo nekoliko puta. D.Pejić
Možda ste propustili...

SVEČANO OBILJEŽEN DAN OSLOBOĐENJA GRADA OSIJEKA

Polaganje vijenaca i sjećanje na žrtve fašizma

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DRAŽEN KARAČIĆ-ŠOLJIĆ, NESEBIČNI HOBIST

Dijelim sjeme jer ljudi su željni rajčice s okusom

2

U TVRĐI PREDSTAVLJEN PROJEKT “OSIJEK FREE WIFI”

Uređaj osječke tvrtke omogućava brzinu interneta 200 Mbit-a u sekundi

3

ISPRED OPĆINE ČEPIN ODRŽAN PROSVJED ZBOG VRTIĆA

Roditelji: Upisi su stopirani, a za našu djecu rješenja nema!

oglas