Osijek
HNS O KRITIČNOJ TOČKI U RETFALI

Auti joj ulijeću u kuću
Objavljeno 7. rujna, 2018.
Automobili više ne bi trebali svako malo ulijetati u kuću i dvorište Ane Čunko u Kozjačkoj 57. Uredit će se ta kritična prometna točka na raskrižju Kozjačke s Prenjskom i Ljudevita Posavskog (kod pošte u Retfali), istaknuo je predsjednik retfalačkog ogranka HNS-a Dražen Slunjski na konferenciji za novinare na kojoj su sudjelovali čak i saborski zastupnik Stjepan Ćuraj, Vinko Ručević, županijski vijećnik i predsjednik ŽO HNS-a i Željka Kolarić, tajnica HNS-a Osijek zbog važnosti ove problematike zbog koje se stanovnici boje već godinama na tom mjestu prijeći ulicu.
- HNS je zbog ovog problema prikupio potpise na peticiju i poslao ju Gradu kako bi se napravilo novo prometno rješenje. Inicijativu je prepoznao i gradonačelnik koji je naredio stručnim službama da to hitno riješe. Tehničko rješenje bit će vjerojatno usporivači i ogledala, dodatna signalizacija, znak stop možda... Sve smo prepustili struci - navijestio je Slunjski.
Čunko priča kako je bila na misi kada joj je pretposljednji puta auto probio betonsko-čeličnu ogradu 17. kolovoza, a samo tjedan dana kasnije se na isto mjesto zabio drugi automobil. Prethodno je ove godine već dobila jedan automobil u kuću, a prijašnjih se godina to događalo nekoliko puta. D.Pejić
Možda ste propustili...

PROSLAVILI DAN OPĆINE ERDUT

Vraća se optimizam

OTVOREN SALON LA MIRADA

Vjenčanice će krasiti etnomotivi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BUNA U BANOVOJ: ZAROBLJENI NA GRADILIŠTU

Dječak na gradilištu slomio nogu, ljudi ne mogu iz kuća

2

PIONIRKA OSJEČKE INFLUENCERSKE SCENE

Kad Osijek izgleda kao francuski film

3

RAVNATELJI, PSIHOLOZI I PEDAGOZI: EDUKACIJE O DROGAMA NEDOVOLJNE!

Zbog "osvježivača zraka" Hitnu pomoć zovu i u škole

oglas