Mozaik
U VARAŽDINU 6. LISTOPADA

Koncert Plavog orkestra
Objavljeno 7. rujna, 2018.
Mjesecima se pričalo o odličnom koncertu održanom početkom godine u Zagrebu, gdje su dečki oduševili zagrebačku publiku nakon punih osam godina čekanja. Više od deset tisuća ljudi pjevalo je u jedan glas i uživalo u njihovim najvećim hitovima. Ovo je definitivno jedan od onih koncerata koji ne želite propustiti. Početkom jeseni, točnije 6. listopada u varaždinskoj Areni, Plavi orkestar će održati koncert u sklopu svoje Everblue turneje koja je započela 2017. godine te će publika moći čuti neke od najpoznatijih pjesama koje nas vraćaju u prošlost kao što su – Suada, Bolje biti pijan nego star, Goodbye Teens, Ako su to samo bile laži, Od rođendana do rođendana, Kaja i mnoge druge.
Plavi orkestar jedan je od omiljenih bendova svih generacija predvođen frontmenom Sašom Lošićem i jedan je od onih bendova koji nošen energijom svoje publike svira satima i uživa u svakom koncertu s jednakim entuzijazmom kao da im je prvi.
Priliku za doživjeti fantastičan koncert imat će i varaždinska publika!
Plavi orkestar bend je koji spaja publiku od najranije dobi pa sve do zrelih godina. Na njihovim koncertima svi su kao jedno. U glas se pjevaju sve pjesme od riječi do riječi, a sa svakom novom pjesmom publika je željna još hitova i uspomena koje evocira ovaj bend. J.Kn.
Možda ste propustili...

U ROCK-BAR KING U ĐAKOVU

Dolaze Repetitor i Psihomodo pop

IZLOŽBA U GRADSKOJ KNJIŽNICI I ČITAONICI

Osmogodišnji Jure Mustapić zadivio svojim crtežima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CHRIS PRATT

Zaprosio Arnoldovu kćer

2

EMISIJA RADIJA OSIJEK “RITAM ŠOKADIJE”

Snaši nagrada za tamburaški hit

3

FLUENTES PREDSTAVILI PJESMU ZA ZAGREBAČKI FESTIVAL

Pjesma “Bez riječi” govori o razigranoj, prekrasnoj ljubavi