Mozaik
U VARAŽDINU 6. LISTOPADA

Koncert Plavog orkestra
Objavljeno 7. rujna, 2018.
Mjesecima se pričalo o odličnom koncertu održanom početkom godine u Zagrebu, gdje su dečki oduševili zagrebačku publiku nakon punih osam godina čekanja. Više od deset tisuća ljudi pjevalo je u jedan glas i uživalo u njihovim najvećim hitovima. Ovo je definitivno jedan od onih koncerata koji ne želite propustiti. Početkom jeseni, točnije 6. listopada u varaždinskoj Areni, Plavi orkestar će održati koncert u sklopu svoje Everblue turneje koja je započela 2017. godine te će publika moći čuti neke od najpoznatijih pjesama koje nas vraćaju u prošlost kao što su – Suada, Bolje biti pijan nego star, Goodbye Teens, Ako su to samo bile laži, Od rođendana do rođendana, Kaja i mnoge druge.
Plavi orkestar jedan je od omiljenih bendova svih generacija predvođen frontmenom Sašom Lošićem i jedan je od onih bendova koji nošen energijom svoje publike svira satima i uživa u svakom koncertu s jednakim entuzijazmom kao da im je prvi.
Priliku za doživjeti fantastičan koncert imat će i varaždinska publika!
Plavi orkestar bend je koji spaja publiku od najranije dobi pa sve do zrelih godina. Na njihovim koncertima svi su kao jedno. U glas se pjevaju sve pjesme od riječi do riječi, a sa svakom novom pjesmom publika je željna još hitova i uspomena koje evocira ovaj bend. J.Kn.
Možda ste propustili...

TRI MJESECA NAKON OBJAVE ČETVRTOG ALBUMA

Ariana Grande objavila novi singl “Thank U, Next”

WALTER I JESSE SELE SE U KINA

Snimat će se film “Breaking Bad”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ORGANIZACIJI HSKPD-A “SELJAČKA SLOGA”

Revija šokačkih narodnih nošnji "40 plus" u Nuštru

2

INMUSIC FESTIVAL 2019.

Blagdanski paketi ulaznica
u prodaji do 29. studenog

3

POZNATI GLUMAC HRVATSKIH KORIJENA

Eric Bana zainteresiran je za hrvatski film o bitci za Vukovar