TvObzor
NOVA TV

Davor Dretar Drele i Mia Kovačić vodit će Farmu
Objavljeno 7. rujna, 2018.

Poznati televizijski i radijski voditelj, Davor Dretar Drele, vraća se svojim korijenima. Nakon što su ga gledatelji pratili u prvoj i trećoj sezoni Farme 2008., odnosno 2010. godine, Drele ponovo preuzima voditeljsku palicu, pa ćemo ga tako, uz Miju Kovačić, gledati u šestoj sezoni najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj.


"Jako sam radostan! Sada sam se promijenio kao što se može i vidjeti, idem češće u teretanu, ja sam jedan potpuno drugi čovjek, kod mene više nema milosti, nema labavo! Ove godine svim će natjecateljima biti jako teško sa mnom", otkrio je Drele kakva će biti njegova voditeljska uloga te zaključio: "Kao što je to svojedobno rekao Winston Churchill - krv, znoj i suze!"
Osim Mije i Dreleta, svakog tjedna farmere će, već tradicionalno, posjećivati mentor Joža koji će ih nadzirati, savjetovati, kritizirati, dodjeljivati zadatke, ali i ocjenjivati njihov rad.
Svojim radom i upornošću farmeri će, u trajanju od četiri mjeseca, dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu, novčani iznos do pola milijuna kuna. Kako će izgledati njihova borba, život, suživot i opstanak na farmi, gledatelji će imati priliku pratiti uskoro na Novoj TV.
Nikola Kučar