Tehno
LOGITECH

Miš G502 s HERO senzorom
Objavljeno 7. rujna, 2018.
Opremljen tehnologijom LIGHTSYNC RGB, s 11 programabilnih tipki, dodatnim utezima i pletenim kabelom, najprodavaniji gaming miš na svijetu postao je još i bolji.
"Izvornu su verziju miša G502 fanovi diljem svijeta obožavali, no u međuvremenu smo razvili nevjerojatnu senzorsku tehnologiju", rekao je Ujesh Desai, glavni menadžer za gaming u Logitechu, i istaknuo: "Dodavanjem senzora HERO 16K, miš je postao još bolji i vjerujem da će ga ljudi voljeti."
HERO 16K ultimativni senzor za brzinu, točnost i odaziv glavno je obilježje novog modela G502 koji dolazi s najnaprednijim i najučinkovitijim gaming senzorom koji je Logitech ikada napravio. Miš također dolazi s potpuno novom lećom i poboljšanim algoritmom za praćenje te donosi iznimnu preciznost u cijelom DPI rasponu. Novi HERO senzor nadmašuje karakteristike prethodne generacije i sposoban je ostvariti brzinu veću od 400 IPS-a i isporučiti 16000 DPI-a visokom točnošću.
Svaki detalj novog miša G502 HERO napravljen je kako bi se prilagodio različitim stilovima igre. Miš ima 11 tipki koje je moguće programirati kroz softver LGS (Logitech Gaming Software) kako biste mogli definirati naredbe i makronaredbe, prilagoditi težinu s pomoću 3,6 grama utega i skrolati velikom brzinom zahvaljujuću dual-mode opciji. Osvjetljenje se može personalizirati u rasponu od 18 milijuna boja s pomoću LIGHTSYNC RGB tehnologije. Ugrađena memorija može pospremiti do pet profila, tako da uvijek možete računati na unaprijed definirane postavke.
Poboljšane mehaničke tipke razvijene u suradnji s Omronom donose iznimne tehničke karakteristike i trajnost od 50 milijuna klikova.Očekuje se da će miš Logitech G502 HERO biti dostupan u listopadu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 699 kuna.M.R.
G502 dolazi s najnaprednijim i najučinkovitijim gaming senzorom koji je Logitech ikada napravio
Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

Najčitanije iz rubrike