Tehno
ZA MLAĐE POSLOVNE KORISNIKE

Huawei predstavio moderan HUAWEI Mate 20 Lite
Objavljeno 7. rujna, 2018.
Huawei je kreirao moderan Huawei Mate 20 Lite za mlađe poslovne korisnike koji tek ulaze u svijet biznisa, četiri AI kamere s lakoćom snimaju prekrasne fotografije u različitim uvjetima, a Mate 20 Lite podržan je s EMUI 8.2 koji će zadovoljiti sve potrebe korisnika u poslu, na društvenim mrežama, tijekom odmora ili za druge potrebe.
Huawei Mate 20 Lite u cijelosti uzima u obzir želje svojih korisnika. Omjerom 19:5:9, 6,3-inčnim novim FHD + Huawei FullView zaslonom, zajedno s tanjim tijelom čini taj pametni telefon savršenim za one korisnike koji se žele zabavljati igrama i videima. Uz to, ispod 2,5D stražnjeg stakla, Huawei Mate 20 Lite ima teksturirani film koji stvara ugodan 3D efekt s kontrastnim sjenama i svjetlom.
Novi Huawei Mate 20 Lite opremljen je s četiri AI kamere, dvije prednje i dvije stražnje. Da bi se korisnicima omogućile najbolje mogućnosti fotografiranja, Huawei je implementirao dvostruku prednju kameru s 24 MP i 2 MP senzorima u Huawei MATE 20 Lite. Digitalnim kombiniranjem podataka, dvostruke kamere mogu hvatati fotografije s pomoću autentičnog Bokeh efekta jednako kvalitetno kao što to čine i profesionalni fotografi kada žele naglasiti određene objekte.
Prednje AI kamere na Huawei Mate 20 Lite prepoznaju više od 200 različitih scenarija unutar osam različitih kategorija: Plavo nebo, Plaža, Biljke, Noć, Pozornica, Cvijeće, Interijeri i Snijeg. Opcija prepoznavanja koja je implementirana u stražnje kamere ovog pametnog telefona rezultat je proučavanja više od 100 milijuna fotografija, što omogućuje stražnjim kamerama prepoznavanje više od 500 različitih scenarija u čak 22 kategorije, kao što su Portret, Plavo ebo, Snijeg,
Jasminka Knežević