Sport
KOŠARKAŠKA PROVJERA U GRADSKOM VRTU

VROS i Đakovo kao priprema za utakmicu Hrvatska - Litva
Objavljeno 6. rujna, 2018.
Rujan je mjesec kada košarkaški klubovi kreću s odigravanjem prijateljskih utakmica. Jedna takva odigrana je u velikoj dvorani Gradski vrt, gdje je osječki premijerligaš ugostio đakovačkog prvoligaša. Vrijednosnice Osijek su nakon dvotjednog trenažnog procesa seriju provjera otvorili protiv nedoraslog suparnika. Rezultat nije najvažniji, ali spomenimo da je završilo 116:44 (22:11, 34:13, 30:12, 30:8). Utakmica je, osim testa za obje momčadi, poslužila i kao priprema za utakmicu Hrvatska - Litva, koja se na istom mjestu igra 14. lipnja. Provjera novih koševa, parketa, rada semafora i ostalog, ustvari je bila i najvažnija.
Stoga nakon utakmice nezadovoljstvo ishodom nije pokazao ni Marijan Petrović, trener Đakova, koji od ove jeseni debitira u drugom po kvaliteti razredu hrvatske košarke. Sa tucetom igrača koji je izostao, otpor bi zasigurno bio nešto kvalitetniji. S druge strane, teneri Ivan Barišić i Boris Andrlon puno će zahtjevnije testove imati sljedeća dva dana na turniru u Pečuhu.
Za Vrijednosnice Osijek nastupilo je dosta novih imena, a igrali su: Ihring 4, Boras 7, Bačić 2, Maskaljević 5, Šango 8, Proleta 7, Darling 6, Turalija 26, Vrkić 14, Mandić 15 i Pavlović 16. Đakovčani su igrali u sastavu: Kelava 7, Miličević, Pavlović, Hajduković 2, Car 2, Vladović 19, Martinović, Namjesnik, Mikulić 6, Vukadin, Kukučka i Hrkač 8. N.B.
Možda ste propustili...

BELIŠĆANI REMIZIRALI U BJELOVARU (3:3)

Šest minuta za tri pogotka i bod

TIN SRBIĆ SREBRNI NA EP-u

Medalju posvećujem svojoj majci

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRIPREME ZA RADOVE NA PAMPASU

Za 20-ak dana počinju građevinski radovi na novom stadionu Osijeka

2

USPJEŠNE OSJEČKE NOGOMETAŠICE

Uspio trodnevni izlet kod Marjana u Splitu

3

FINALE KUPA NS OSIJEK

Uvjerljiva pobjeda Tomislava