Osijek
VIŠNJEVAC SLAVI

Program cijeli tjedan, u subotu glavna fešta
Objavljeno 6. rujna, 2018.
U subotu, 8. rujna, mještani će Višnjevca i njihovi gosti proslaviti Dan mjesnog odbora i crkveni god Župe Rođenja Blažene Djevice Marije.
No, obilježavanje ovog važnog datuma za stanovnike zapadnog dijela grada, zapravo traje cijeli tjedan. Započelo je prekjučer (utorak, 4. rujna), kada je Klub dijabetičara Višnjevac organizirao mjerenje tlaka i šećera. Jučer je pak bio na rasporedu tradicionalni humanitarni malonogometni turnir "4 kafića", danas (četvrtak, 6. rujna) u organizaciji Aktivnih umirovljenika Višnjevac organizira se turnir u kartanju belota. Petak poslijepodne ponudit će najviše događanja, započet će se s šahovskim turnirom, organizirat će se natjecanje u kuhanju fiša i održati svečana akademija. S početkom u 17.30 u Perivoju hrvatskih branitelja program ove akademije su osmislili Župa Blažene Djevice Marije, Osnovna škola Višnjevac i udruge koje djeluju na području ovog prigradskog naselja. U subotu ujutro bit će svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora Višnjevac uz nazočnost predstavnika gradske uprave. Nedjelja će biti u znaku natjecanju u ribolovu na plovak te turnira u boćanju.
Obilježavanje crkvenog goda počet će u srijedu, kada počinje trodnevnica Maloj Gospi (u 19 sati), koja će u četvrtak biti upotpunjena procesijom do kapelice sv. Marije. Središnja misa je u subotu u 10.30. D.Ku.
Možda ste propustili...

PROJEKT PORC-A I OPĆINE ERDUT

Konferencija “EDU-BIZ.ER.”

OŠ “TIN UJEVIĆ”: UČENIK PRIJETI DA ĆE UBITI KOLEGE I SEBE

"Stavio je djetetu skalpel pod grlo, dok je on tu, naša djeca neće u školu"

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DRUGA KONFERENCIJA NAMIJENJENA OSNAŽIVANJU ŽENA U BIZNISU

Lean on Yourself okupio 170 mladih žena koje sanjaju o pokretanju privatnog posla

2

JESENSKA ČAROLIJA U PERIVOJU

Umjetnička djela od lišća

3

U POVODU SVJETSKOG DANA PRIJEVREMENO ROĐENE DJECE

Pješački most svijetlio za "palčiće"

oglas