Ekonomija
IZVRSNOST U UPRAVLJANJU LJUDSKIM RESURSIMA

Atlantic je šesti put nositelj Certifikata Poslodavac
Objavljeno 6. rujna, 2018.
Atlantic Grupa, jedna od vodećih prehrambenih tvrtki u regiji, šesti je put nositeljica prestižnog Certifikata Poslodavac Partner na hrvatskom tržištu. Riječ je o priznanju koje dodjeljuje konzultantska kuća Selectio tvrtkama koje ostvaruju visoke standarde u upravljanju ljudskim resursima.
Atlantic Grupa je, kako ističu iz te kompanije, u procesu ocjenjivanja ostvarila 95 % od mogućeg broja bodova te tako pokazala koliko ulaže u razvijanje svojih zaposlenika. Iz ove komapnije napominju i da su njihove temeljne vrijednosti kreativnost, strast i rast te da je snažna predanost komuniciranju tih vrijednosti i strategije svim zaposlenicima jedan od razloga za ostvarenih izvrsnih 100 % bodova u području Strategije, jednom od pet glavnih područja koja se ocjenjuju.
Ana Marušić, direktorica Ljudskih resursa Atlantic Grupe za Hrvatsku, primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke Selectio.
"Najvažnije nam je ono što o Atlanticu kao poslodavcu i partneru kažu ljudi koji u Atlanticu rade i s nama surađuju, no uvijek je dobro i korisno čuti te dobiti uvid 'nezavisnih stručnjaka'. Objektivna ocjena nam je orijentir i motivacija za daljnji razvoj, a čemu projekt poput CEP-a i služi. Vrlo smo ponosni što smo prepoznati kao kompanija koja je izvrsna u upravljanju ljudskim resursima'', istaknula je Ana Marušić.
Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider, kao medijski pokrovitelj. Trenutačno je 47 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Aminess hoteli i kampovi, Atlantic Hrvatska, Atlantic Srbija, CEMEX Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, CROSCO, Erste&Steiermärkische Bank, Europa – upravljanje nekretninama, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, HEP Opskrba, Herbalife Hrvatska, HiPP Hrvatska, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska pošta, Hrvatska poštanska banka, Hrvatski Telekom, INA, INA MAZIVA, JGL, JT International Zagreb, Kaufland Hrvatska, Lidl Hrvatska, Luckia Hrvatska, Molson Coors Bosna i Hercegovina, Philip Morris Zagreb, PLIVA Hrvatska, Plavi tim, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječja sela Bosna i Hercegovina, STSI, Tele2, Top Računovodstvo Servisi, Valamar Riviera, Valoviti papir Dunapack, Vipnet i Zagrebačka pivovara. Z.Rupčić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike