Mozaik
OD NEDJELJE 9. RUJNA

Nova serija "Na granici"
Objavljeno 6. rujna, 2018.
Ove nedjelje u 20 sati gledatelji imaju priliku pogledati prvu epizodu nove dramske serije s elementima humora ‘‘Na granici‘‘. U novoj seriji Nove TV na samome početku upoznajemo glavne protagoniste, stanovnike ličkog sela Lokvica koje se nalazi na granici Hrvatske i BiH. Već u prvoj epizodi upoznajemo se s glavnim ‘‘biznisom‘‘ naših junaka te ćemo imati priliku vidjeti kako na ilegalnom prijelazu na granici, rukovođeni Andrijom (Milan Štrljić) i Krešom (Momčilo Otašević), prenose veću količinu duhana iz Bosne, ali i tortu za rođendan babe Zorke (Nina Erak).
Za to vrijeme, policajac Marko, kojeg utjelovljuje glumac Filip Juričić, zabavlja se s ljubavnicom mafijaša u jednoj zagrebačkoj vili, u koju planira upasti policija. Nakon što ga uhvate na djelu, a za kaznu što je umalo upropastio akciju, Marko je premješten u dubinsku kontrolu, u Lokvicu. Spletom okolnosti, Petri (Nadia Cvitanović), unuci babe Zorke, na povratku u Lokvicu pobjegne autobus. Ona tada upoznaje Marka, kojeg moli za pomoć, te oni zajedno kreću prema Lokvici. Kako će reagirati Petrina obitelj kada im u kuću dovede policajca, hoće li Petra, sada kada je Zorki donijela diplomu, napokon preuzeti posao ili će Zorka pred nju staviti još jedan uvjet te kakvu će pomutnju u cijeloj priči napraviti torta pronađena u šumi, saznat ćemo u prvoj epizodi uzbudljive i zabavne serije ‘‘Na granici‘‘. J.Kn.
U Našicama "Lijepom našom"
U nastavno-sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava Našice, večeras (četvrtak), s početkom u 19 sati, održat će se javno snimanje popularne HRT-ove glazbeno-scenske emisije ‘‘Lijepom našom‘‘. U bogatom kulturno-zabavnom programu, među brojnim izvođačima, nastupit će Hanka Paldum, Cecilija, Vlatka Kopić Tena, Zlatko Pejaković, Mate Bulić, Jasmin Stavros, Krunoslav Kićo Slabinac, Šima Jovanovac, Stjepan Jeršek Štef i Boris Ćiro Gašparac, a svoj doprinos dat će gostujući tamburaški sastavi i lokalna kulturno-umjetnička društva. S.F.
Možda ste propustili...

DUO RADIOLOGY NASTUPA S VATROM NA ULTRA EUROPE

Želimo pronaći novi inovativni, svježi stil u elektroničkoj glazbi

SNIMLJEN U LISABONU I ZAGREBU

Novi videospot Davida Magdića

NAKON GOTOVO DESET GODINA STANKE

Snimat će se treći film o Sherlocku Holmesu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana