Sport
BSK PORAŽEN OD DRUGE MOMČADI DINAMA

Bjelobrđani prijetili, ali i dalje bez bod(ov)a
Objavljeno 4. rujna, 2018.

Nakon domaće, nije bila uspješna ni drugoligaška premijera BSK-a u Zagrebu. Iako su u oba navrata prijetili osvojiti koji bod, ostali su neupisani u novoj i znatno jačoj konkurenciji. U kojoj im ni uvodni raspored utakmica nije bio naklonjen jer im je start dodijelio najvećeg prvoligaškog favorita iz Varaždina, a zatim su učenici Denisa Krstanovića išli na noge drugoj momčadi Dinama. Protiv kojeg su Bjelobrđani rano poveli pogotkom mladoga Bojana Gvozdenovića, ali u drugom poluvremenu primili tri komada.


- Ponovno smo se uvjerili da je drugoligaška znatno jača konkurencija. Momčadi su, naime, profesionalne i nakrcane potentnim igračima kojima smo dosad dobrim dijelom parirali, ali u trenutcima dekoncentracije odmah bivali kažnjeni i ostajali u rezultatskom minusu. U Zagrebu smo dobro počeli i zatim organiziranom igrom čuvali stečenu prednost, ali smo u šestoj minuti nastavka nesretno primili pogodak koji je podignuo domaće mladiće, a nas uzdrmao. Takav su odnos "modri" iskoristili i preokrenuli ishod, odnosno tijek utakmice u koji se nismo uspjeli vratiti. Izvukavši, međutim, određeno iskustvo prijeko potrebno za ono što slijedi - pričao je povratnik u redove BSK-a Miran Horvat.


BSK-u slijedi dočekivanje susjeda iz Osijeka koji će u nedjelju ponovo gostovati u Bijelom Brdu nakon što je proljetos bio protivnik u trećeligaškom društvu.D.Lekšan

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike