Regija
ZANIMLJIVI SADRŽAJI NA LJETU MLADIH

Mister pas postao je Thor, dok je missicom proglašena kujica Bella
Objavljeno 5. rujna, 2018.
BELI MANASTIR - U organizaciji krojačkog salona Beatrisin kutak u nedjelju je na središnjem trgu organiziran drugi zaredom belomanastirski Izbor za miss & mister pas, a proglašeni su i najfotogeničniji te najdresiraniji čovjekovi najbolji prijatelji.
Peteročlani ocjenjivački žiri ocjenjivao je nešto manje od tridesetak pasa te odlučio kako će ovogodišnji mister pas biti Thor, dok je miss postala Bella. Prvi pratitelj je Leny, a drugi Skay. Prvom pratiteljicom, pak, proglašena je Daisy, drugom Kyara, najslađi je pas Duco, najdresiraniji Hope i Koki, dok je najfotogeničniji pas Jo. Zabavni dio programa atraktivno su odradili dreserica Ellany Ipša sa svojim psom Boltom, dance grupa Lege te Branko Krušić. Glavne nagrade osigurao je sponzor Purina Pro plan - hrana za pse.
- Ideju za organiziranje Izbora za miss & mister pas dobila sam slučajno. Bolje rečeno, dala mi ju je zaposlenica Baranjske razvojne agencije Grada Belog Manastira - priča Ivana Greganić, vlasnica krojačkog salona Beatrisin kutak, naglašavajući kako na taj način može prezentirati i njihove kreacije za pse. Prošlogodišnji izbor dao joj je elan za ponovno organiziranje iste manifestacije, ali priznaje da ju je odziv pomalo uplašio jer su joj se počeli javljati vlasnici pasa izvan Osječko-baranjske županije, čak iz Zagreba. Ove su godine izostali psi iz belomanastirskog azila, ali je bio veći broj ostalih pasa, što joj je dodatni motiv za organiziranje trećeg zaredom izbora, koji će, najvjerojatnije, uslijediti iduće godine. Treba istaknuti kako je ovogodišnji belomanastirski Izbor za miss & mister pas organiziran u sklopu manifestacije Ljeto mladih, koja, zbog lošeg vremena, nije bila na prošlogodišnjoj razini.
- Iako su očekivanja možda bila veća, organizirali smo ono što smo uspjeli. Nadam se da će iduće godine sadržaja biti više - kaže Robert Kožić, u ime belomanastirskog Savjeta mladih, naglašavajući kako je, unatoč svemu, bilo raznolikih zabavnih, kulturnih i sportskih sadržaja, te kako Ljetu mladih nije kraj, premda polako počinje jesen.
Podsjetimo, u sklopu belomanastirskog Ljeta mladih organiziran je turnir u basketu, CreArt dvorišta - sajam kreativnosti i umjetnosti u dvorištu Etnološkog centra baranjske baštine, tijekom kojih su svi nazočni imali prigodu uživati u postavljenim izložbama mladih umjetnika i kreativaca, uz baranjsku sangriju. Priča za sebe bila je večer poezije - Pod baranjskim nebom.
Ivica Getto
Organizaciju Izbora za miss & mister pas pomogli su Grad Beli Manastir i Turistička zajednica Baranje
Možda ste propustili...

STIGLA SEZONA SVINJOKOLJA, A KUPACA NEMA

Golubović: Jedini je spas klaonica s rasjekaonicom

SVJETSKI PUTNIK YUJI MIYATA OPET U VINKOVCIMA:

Ljudi su ostali dragi, atmosfera je veselija

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ŽUPANIJSKO PRIZNANJE ANTUNU IVANKOVIĆU

Još prije 7 godina otkrio da
je Jean-Michela ubio Štuka

2

SMJENA NA PRIJEDLOG OPĆINE PETLOVAC

Direktorom Baranjskog vodovoda imenovan je gradonačelnikov bratić

3

INVESTICIJA OD OSAM MILIJUNA KUNA

Krave farme Grube must će robot pete generacije