Osijek
OPĆINA VLADISLAVCI

Prvašićima darovi za početak škole
Objavljeno 5. rujna, 2018.
S prvašićima iz općine Vladislavci u školske je klupe ponovo sjeo načelnik Marjan Tomas koji kaže kako je ovo doba uobičajenog darivanja djece kojima je to prvi veliki korak u odrastajnu. I ovaj je put došao s darovima općinske uprave u Osnovnu školu Mate Lovraka koje je s učiteljicama podijelio djeci. Tomas im je poželio uspjeh u obrazovanju te da svaki dan u školi provedu u velikoj znatiželji za znanjem, a Općina Vladislavci to će znati prepoznati i nagraditi priznanjima za najbolje osnovce, ali i kasnije i financijski poduprijeti stipendijama i drugim mjerama kojima se potiče izvrsnost u nastavku srednjoškolskog i visokog obrazovanja.
Kako bi učenicima prvog razreda susret sa školom ostao u lijepom sjećanju, pripremljen je i prigodan program. Djeca će se, rečeno je, vrlo lako uklopiti u tu toplu sredinu koju stvaraju vrijedne i poticajne učiteljice i njihova ravnateljica Marija Poje.
Školska je ravnateljica i ovaj put zahvalila općinskim čelnicima na darivanju novih učenika i naglasila kako Osnovna škola Mate Lovraka odlično surađuje s Općinom niz godina. D. Pejić
Možda ste propustili...

U OSIJEKU VIŠE UMRLIH NEGO POKOPANIH OSOBA?

Urne s pepelom roditelja čuva u svojoj dnevnoj sobi

NA ODJELU ZA MATEMATIKU OSJEČKOG SVEUČILIŠTA

U subotu Zimska škola matematike

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SUMNJA U NEZAKONITE RADNJE

Kaznena prijava Ivana Vrkića protiv Dražena Slunjskog

2

NAGRADILI GA U VIJETNAMU

Najbolji učitelj u Hanoiju je Ivan iz Osijeka

3

U VELIKOJ VEĆINI KAFIĆA DOPUŠTENO PUŠENJE

Mlinarević: Ni ventilacija ne radi u 50 posto lokala!