Sport
NEXE VEČERAS U LJUBUŠKOM

Horvat: Naša je zadaća potvrditi bodove osvojene protiv Zagreba
Objavljeno 5. rujna, 2018.

Vezani članci

TOMI VOZAB POVRATNIK U REDOVE NEXE-a

Vratio sam se u Našice završiti započeto

Rukometaši NEXE-a večeras su u 2. kolu SEHA-Gazprom lige gosti Ljubuškog. Ponovno u večernjem terminu (20.45 sati) ugostit će ih Izviđač, povratnik u SEHA društvo. Svjesni su u Našicama da samo bodovima iz Ljubuškog mogu potvrditi osvojeno protiv PPD-a Zagreb.
- Mislim kako Izviđač vidi svoju priliku kao što smo je mi vidjeli protiv Zagreba. Počeli smo ih odmah nakon susreta sa Zagrebom snimati, imaju jako dobru mladu ekipu pa će nas sigurno željeti iznenaditi - rekao je Tomi Vozab.
Izviđač je povratnički status u SEHA-Gazprom ligu stekao osvajanjem naslova prvaka Bosne i Hercegovine. Tada im je na klupi sjedio Osječanin Silvio Ivandija (otišao u Dubrovnik).
- Prilično je izmijenjen sastav nego prije dvije godine kada su igrali SEHA ligu, ali tradicija rukometa u Ljubuškom je velika i tamo uvijek izniknu neki novi igrači. Nešto su doveli sa strane, a nešto su svojih mladih priključili prvoj ekipi. Sigurno je to ekipa koju treba respektirati, shvatiti maksimalno ozbiljno. Tko god dođe dolje i ne bude 100 %, imat će velikih problema - pričao je Hrvoje Horvat koji je odmah kategorički potvrdio kako kasnovečernji termin ne može biti nikakvo opravdanje.
- Ne trebamo nikakve izgovore. Ni kasni večernji termin ni dugo putovanje. Svjesni smo kako ćemo protiv sebe imati jako agresivnu borbenu 6-0 obranu koja će pred domaćom publikom sigurno biti problem za puno ekipa. Neće biti lagano jer znamo da će se dobro pripremiti za nas i da će obrana biti tvrda i čvrsta. Spremni su dati uvijek 300 posto pred svojom publikom. No, vjerujem ako mi budemo imali pravi profesionalni pristup, ako odigramo od prve do zadnje minute maksimalno angažirano i koncentrirano, vjerujem da bi tri boda trebala doći u Našice. Uostalom, naša je zadaća u Ljubuškom potvrditi tri osvojena boda protiv Zagreba - rekao je Horvat koji ima sve igrače na raspolaganju osim duže ozlijeđenog Marina Jelinića.
- Nakon utakmice sa Zagrebom, Šipić je osjetio malo trbušni zid, ali sad mu je već dobro te vjerujem da će i on nastupiti. Stoga, po tom pitanju nikakvih problema nema - rekao je trener NEXE-a. K.Lacković
Možda ste propustili...

SRAZ SLAVONSKIH NOGOMETNIH DRUGOLIGAŠA

Cibalia gostuje u Bijelom Brdu

U-20 EUROPSKO PRVENSTVO KOŠARKAŠA

Hrvatska protiv Poljske u osmini finala