Mozaik
MAX HOZIĆ

Snimio videospot za singl "Ti si kraljica" s glumicom Vandom Winter
Objavljeno 5. rujna, 2018.

Nakon zapaženog singla "Dajem sve za nas" s prošlogodišnje Šibenske šansone, Max Hozić nastupio je i ove godine na tom omiljenom dalmatinskom festivalu. Max se ove godine u Šibeniku predstavio jednom jako radiofoničnom pjesmom, "Ti si kraljica", koju je realizirao isti autorski tim: glazba Darko Bakić, tekst Luca, a aranžman Vedran Baotić.
Za pjesmu "Ti si kraljica" snimljen je i videospot u režiji Tomislava Povića. Uz Maxa u spotu glumi i poznata glumica i pjevačica Vanda Winter, stalna članica Gradskog kazališta Komedija. Vanda i Max godinama su zajedno glumili u mjuziklima kao što su Hair/Kosa i Gubec Beg te su ostvarili bezbroj zajedničkih nastupa. Prvi put surađuju u ovakvom izdanju, a kako su privatno veliki prijatelji, cijelo snimanje proteklo je u jako dobrom raspoloženju, uz pregršt pozitivne zafrkancije.

 

 


Max je, ne krijući zadovoljstvo snimljenim novim singlom i videospotom, izjavio: "Jako sam zadovoljan cjelokupnim dojmom novog singla ‘Ti si kraljica‘. Luca je dala malo drukčiji pristup ljubavnoj pjesmi, a Darko je to već standardno lijepo uglazbio. Vedran je pogodio pravi talijanski aranžman, koji me odmah, u nekoliko sekundi, natjerao da klimam glavom u ritmu. Mislim da imamo jako radiofoničnu i ugodnu pjesmu lijepa ritma, za koju smo snimili odličan prateći video. Glavna ideja spota naslanja se na tekst pjesme, naravno, o kraljici prijevara. Pratimo sukob glavnih protagonista preko šahovskog meča, no prava se borba zapravo odvija u pogledima, sitnim pokretima, mimici, baš kao što to bude i u pravom životu. Tomislav Pović sjajno je to režirao i realizirao ideju. Vanda Winter bila je idealan izbor, jer osim što je izvrsna glumica, također ima tu dozu sofisticiranosti i finoće koja je bila prijeko potrebna kako bismo dobili sve nijanse koje smo zamislili. To što mi je dobra prijateljica također je pridonijelo da nam snimanje bude ugodno i opušteno, a mislim da se to i u konačnom rezultatu osjeti. Posebna zahvala ide Nikici i Vjeki iz eNVy Rooma za haljinu u kojoj je Vanda zablistala."
Godine 2003. ulogom Sheile Vanda debitira na daskama zagrebačkog gradskog kazališta Komedija u mjuziklu Kosa. Iduće godine ponavlja suradnju i u rock operi Gubec-beg tumači Janu Jurkovu. Za ulogu Ljepotice u Disneyevom mjuziklu Ljepotica i zvijer produkcije kazališta Trešnja, osvaja Nagradu hrvatskog glumišta (2008.). Bila je članica hrvatskog stručnog žirija za Eurosong 2010..J.Kn.

Možda ste propustili...

ZBOG NJEGA SE U DRAMSKIM SERIJAMA SPOMINJE VELIMIROVAC

Ozren Marod piše popularne TV serije

UZ JAKE MJERE OSIGURANJA

Oženio se Gareth Bale

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana