Osijek
NAĐEN VIŠAK NOVCA U BLAGAJNI

Zatvoren "Petar Pan"!
Objavljeno 4. rujna, 2018.
Slastičarnicu Petar Pan u Šamačkoj ulici zatvorila je Carinska uprava, što nam je potvrdio i vlasnik Živko Junušić. Kako kaže, razlog je bio višak novca u blagajni od nekoliko stotina kuna. Što se zapravo zbilo još tijekom kolovoške Osječke ljetne noći, kad se na terasi slastičarnice tražilo mjesto više, kaže, ne može sa sigurnošću reći jer je toga dana bio na godišnjem odmoru.
- Znam da je bila gužva i da je navodno pao sustav te da je pronađeno nekoliko stotina kuna viška u blagajni. Djelatnice su mi rekle da je sustav pao i da me je tražio inspektor, no bio sam na godišnjem odmoru, koji sam zbog cijelog događaja prekinuo – potvrdio nam je vlasnik Junušić, dodajući da slastičarnica Petar Pan u Tvrđi radi uobičajeno. Inače, nakon što završi zabrana rada koja, prema Junušićevim riječima, traje do 15. rujna, slastičarnica Petar Pan u Šamačkoj temeljito će se renovirati.
Iz Carinske uprave Ministarstva financija odgovaraju kako su procesne radnje i konačno utvrđivanje svih relevantnih činjenica vezanih uz Petar Pan još u tijeku. "U sklopu redovitih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Carinske uprave provode pojačane nadzore fiskalizacije na cijelom području RH s ciljem sprječavanja sive ekonomije i zaštite državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze", naglašavaju u svom dopisu. M. Mihelić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BUNA U BANOVOJ: ZAROBLJENI NA GRADILIŠTU

Dječak na gradilištu slomio nogu, ljudi ne mogu iz kuća

2

PIONIRKA OSJEČKE INFLUENCERSKE SCENE

Kad Osijek izgleda kao francuski film

3

RAVNATELJI, PSIHOLOZI I PEDAGOZI: EDUKACIJE O DROGAMA NEDOVOLJNE!

Zbog "osvježivača zraka" Hitnu pomoć zovu i u škole

oglas