Osijek
ZBOG ENERGETSKE OBNOVE ODGOĐEN POČETAK NASTAVE

Nastava u "Građi" od 10. rujna
Objavljeno 4. rujna, 2018.
Učenici Graditeljsko-geodetske škole Osijek u novu školsku godinu nisu ušli jučer, poput učenika svih ostali škola, već će to učiniti idući ponedjeljak, 10. rujna. Razlog - energetska obnova škole, u okviru projekta Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora.
To je, vjerujemo, razveselilo polaznike ove priznate strukovne škole, međutim, propuštenu će nastavu, dakako, morati nadoknaditi.
- Zbog radova je početak nastave pomaknut za tjedan dana, što nas neće omesti u radu jer u kalendaru ima prostora za nadoknadu nastave, a možda ćemo u tu svrhu iskoristiti i poneku subotu - rekao nam je ravnatelj Graditeljsko-geodetske škole Osijek Darko Pšihistal.
Riječ je o deset milijuna kuna vrijednom projektu u kojem Osječko-baranjska županija sudjeluje s 850 tisuća kuna, dok se ostatak financira preko Ministarstva regionalnog razvoja iz fondova Europske unije. Osim energetske obnove kojom će škola iz energetskog razreda E prijeći u energetski razred B, čime će postići znatne uštede, Graditeljsko-geodetska škola dobit će i kvalitetniju vizuru, podići pedagoške standarde i potaknuti bolji uspjeh učenika.
Pročelnica Upravnog odjela za investicije, razvojne projekte i fondove Europske unije Nataša Tramišak pri obilasku radova prije nekoliko dana najavila je kako bi radovi trebali potrajati do 19. travnja 2019. godine. I. Alilović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROSVJED ZBOG VRTIĆA ZVONČIĆ

Ogorčeni roditelji: Kamo ćemo s našom djecom od 1. rujna?!

2

PREDSTAVLJENA MONOGRAFIJA O PERIVOJU HRVATSKIH VELIKANA

Antun Tucak: Osijek se zbog svojih velikana opravdano naziva hrvatskim Oxfordom

3

DRAŽEN KARAČIĆ-ŠOLJIĆ, NESEBIČNI HOBIST

Dijelim sjeme jer ljudi su
željni rajčice s okusom

oglas