Osijek
ZBOG ENERGETSKE OBNOVE ODGOĐEN POČETAK NASTAVE

Nastava u "Građi" od 10. rujna
Objavljeno 4. rujna, 2018.
Učenici Graditeljsko-geodetske škole Osijek u novu školsku godinu nisu ušli jučer, poput učenika svih ostali škola, već će to učiniti idući ponedjeljak, 10. rujna. Razlog - energetska obnova škole, u okviru projekta Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora.
To je, vjerujemo, razveselilo polaznike ove priznate strukovne škole, međutim, propuštenu će nastavu, dakako, morati nadoknaditi.
- Zbog radova je početak nastave pomaknut za tjedan dana, što nas neće omesti u radu jer u kalendaru ima prostora za nadoknadu nastave, a možda ćemo u tu svrhu iskoristiti i poneku subotu - rekao nam je ravnatelj Graditeljsko-geodetske škole Osijek Darko Pšihistal.
Riječ je o deset milijuna kuna vrijednom projektu u kojem Osječko-baranjska županija sudjeluje s 850 tisuća kuna, dok se ostatak financira preko Ministarstva regionalnog razvoja iz fondova Europske unije. Osim energetske obnove kojom će škola iz energetskog razreda E prijeći u energetski razred B, čime će postići znatne uštede, Graditeljsko-geodetska škola dobit će i kvalitetniju vizuru, podići pedagoške standarde i potaknuti bolji uspjeh učenika.
Pročelnica Upravnog odjela za investicije, razvojne projekte i fondove Europske unije Nataša Tramišak pri obilasku radova prije nekoliko dana najavila je kako bi radovi trebali potrajati do 19. travnja 2019. godine. I. Alilović
Možda ste propustili...

TZV: OSVJEŽIVAČI ZRAKA SVE OPASNIJI

Dječak (11): Ne znam ni tko sam, ni gdje se nalazim

"KAKO SMO POSTALI OBITELJ - POSVOJENJE, DIO MOJE PRIČE"

Stručni skup o temi posvojenja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KBC OSIJEK

Više nije upitno, nova će bolnica seliti na novu lokaciju

2

JEDAN ODJEL IMA 26, DRUGI 18 PRVAŠIĆA

Ne žele ići u razred s djecom s teškoćama u razvoju?

3

OSJEČANKA ŽELJELA PREVESTI KUNIĆA AUTOBUSOM U TRANSPORTERU

Vozač rekao kako se nada da zeku neće ništa zdrobiti u "bunkeru"!?

oglas