Osijek
III. GIMNAZIJA

Novi ravnatelj D. Jakopović
Objavljeno 4. rujna, 2018.
Dražen Jakopović novi je ravnatelj III. (prirodoslovno.matematičke) gimnazije Osijek, a tu je funkciju preuzeo od svoje kolegice, odnedavno umirovljene profesorice Snježane Barabaš-Seršić. Prvi ga je dan nastave dočekao i jesenski rok državne mature, a svoje je dojmove na novom, čelnom mjestu te ugledne škole podijelio na našu molbu s čitateljima Glasa Slavonije.
- Moram priznati da je vrijeme uhodavanja bilo vrlo kratko. No, kako sam predsjednik upisne komisije i ispitni koordinator u III. gimnaziji te sam svojedobno bio županijski koordinator, puno sam toga usvojio uz bivšu ravnateljicu. Sve je prvi dan nastave krenulo mirno i sve smo stavili na svoje mjesto. Rješavamo prioritete i krećemo polako dalje – rekao je Jakopović, dodajući kako su i djelatnici zadovoljni organizacijom rada u školi.
Prof. Jakopović je na mjestu ravnatelja naslijedio Snježanu Barabaš Seršić, koja je ujedno bila i voditeljica Zimske škole informatike. Kao i svojedobno dosadašnja ravnateljica, i Jakobović je u III. gimnaziji do ove škole predavao Informatiku. Ma.M.
Možda ste propustili...

13. SAJAM CVIJEĆA I SEOSKOG TURIZMA U DALJ PLANINI

Ponuda u znaku kulturne raznolikosti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROSVJED ZBOG VRTIĆA ZVONČIĆ

Ogorčeni roditelji: Kamo ćemo s našom djecom od 1. rujna?!

2

PREDSTAVLJENA MONOGRAFIJA O PERIVOJU HRVATSKIH VELIKANA

Antun Tucak: Osijek se zbog svojih velikana opravdano naziva hrvatskim Oxfordom

3

DRAŽEN KARAČIĆ-ŠOLJIĆ, NESEBIČNI HOBIST

Dijelim sjeme jer ljudi su
željni rajčice s okusom

oglas