Osijek
III. GIMNAZIJA

Novi ravnatelj D. Jakopović
Objavljeno 4. rujna, 2018.
Dražen Jakopović novi je ravnatelj III. (prirodoslovno.matematičke) gimnazije Osijek, a tu je funkciju preuzeo od svoje kolegice, odnedavno umirovljene profesorice Snježane Barabaš-Seršić. Prvi ga je dan nastave dočekao i jesenski rok državne mature, a svoje je dojmove na novom, čelnom mjestu te ugledne škole podijelio na našu molbu s čitateljima Glasa Slavonije.
- Moram priznati da je vrijeme uhodavanja bilo vrlo kratko. No, kako sam predsjednik upisne komisije i ispitni koordinator u III. gimnaziji te sam svojedobno bio županijski koordinator, puno sam toga usvojio uz bivšu ravnateljicu. Sve je prvi dan nastave krenulo mirno i sve smo stavili na svoje mjesto. Rješavamo prioritete i krećemo polako dalje – rekao je Jakopović, dodajući kako su i djelatnici zadovoljni organizacijom rada u školi.
Prof. Jakopović je na mjestu ravnatelja naslijedio Snježanu Barabaš Seršić, koja je ujedno bila i voditeljica Zimske škole informatike. Kao i svojedobno dosadašnja ravnateljica, i Jakobović je u III. gimnaziji do ove škole predavao Informatiku. Ma.M.
Možda ste propustili...

RAMPA PODIGNUTA - VLAK PROLAZI

HŽ: Vlak je jako sporo vozio?!

POČELA NAJVEĆA PODJELA HRANE OVE GODINE U RIJECI LJUBAVI

Kući otišlo 3500 zadovoljnih Osječana, s punim torbama hrane

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KBC OSIJEK

Više nije upitno, nova će bolnica seliti na novu lokaciju

2

JEDAN ODJEL IMA 26, DRUGI 18 PRVAŠIĆA

Ne žele ići u razred s djecom s teškoćama u razvoju?

3

OSJEČANKA ŽELJELA PREVESTI KUNIĆA AUTOBUSOM U TRANSPORTERU

Vozač rekao kako se nada da zeku neće ništa zdrobiti u "bunkeru"!?

oglas