Regija
MINISTAR BOŽINOVIĆ U POŽEGI

Uređuju policijsku postaju
Objavljeno 4. rujna, 2018.
POŽEGA
Ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović s pomoćnikom Cvjetkom Obradovićem i suradnicima boravio je u Požegi. S gradonačelnikom Darkom Puljašićem potpisao je ugovor o zajedničkom ulaganju u adaptaciju zgrade Policijske postaje Požega. Investicijom vrijednom 300 tisuća kuna uredit će se krovište, fasada, ugraditi novi prozori i vrata. Grad Požega ulaže 60 posto novca, a MUP RH 40 posto.
- Zahvaljujem ovom ministarstvu koje je u posljednje dvije godine puno pomoglo Požegi kroz program sigurnosti na cestama, gdje smo s tri milijuna kuna nakon 40 godina uredili sve prostore i prometnice koji su za naše sugrađane bili izuzetno opasni. U tim projektima sudjelovali smo s 50 posto ravnopravno – rekao je Puljašić.
– Policijske postaje žarište su sigurnosti svake općine i svakog grada i meni kao ministru je izuzetno važno u kakvim uvjetima rade hrvatski policajci bez obzira je li to policijska uprava ili postaja. Kvaliteta prostora često nije na onoj razini što imaju i drugi državni službenici, no to ćemo mi mijenjati i već mijenjamo – rekao je ministar Božinović i najavio projekt uređenje zgrade Policijske uprave požeško-slavonske vrijedan 6 milijuna kuna. Kroz nacionalni program sigurnosti na cestama uložit će se još oko 3 milijuna kuna. AGM Kruna
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana