Regija
DOBRODOŠLICA PRVAŠIĆIMA UZ PREDSTAVU I POKLONE

Kupili im hlačice, majicu i startas tenisice
Objavljeno 4. rujna, 2018.
BELIŠĆE
U Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Belišće je, već tradicionalno, prvi dan škole prilika za izraziti dobrodošlicu učenicima koji će prvi put sjesti u školske klupe. Tako je bilo i ovaj put i to uz predstavu "Ružno pače", u izvođenju osječkog Dječjeg kazališta, koja je održana u Centru za kulturu Sigmund Romberg. Ondje su im dobrodošlicu i poticajne riječi uputili ravnatelj belišćanske škole Darko Kovač i zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić, koji je svim prvašićima uručio sportsku opremu.
Naime, na prijedlog gradonačelnika Belišća Dinka Burića u gradskom su proračunu osigurana sredstva za hlačice, majicu i startas tenisice te platnene vrećice. Također, za sve osnovnoškolce iz gradskog proračuna nabavljene su bilježnice s različitim motivima Belišća i prigradskih naselja. U novoj, 2018./2019. školskoj godini, u Osnovnu školu Ivana Kukuljevića Belišće upisana su 72 prvašića i to 54 u Matičnoj školi u Belišću, 12 u Područnoj školi u Veliškovcima te šest u kombiniranom odjelu u Vinogradcima, gdje je jedino zabilježeno povećanje broja učenika.
Nakon lutkarske predstave, zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić uručio je svakom prvašiću sportsku opremu, a ravnatelj Kovač im je podijelio paketiće koje je pripremilo Društvo Naša djeca grada Belišća.
Sveukupno, u novoj školskoj godini Osnovnu školu Ivana Kukuljevića će pohađati 686 učenika – 558 u Belišću, 119 u Veliškovcima i devet u Vinogradcima. T.Lacković
Možda ste propustili...

SAMO DIO UGOSTITELJA UKLONIO VRTOVE

Najveći dug za đakovačku ljetnu terasu 14.500 kuna!

DIREKTOR FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST U ĐAKOVU

Đakovačko reciklažno dvorište i Vitika za primjer

25. PUT SVEČANO OBILJEŽEN DAN GRADA BELOG MANASTIRA

U brojnim je sadržajima svatko pronašao nešto

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOBITNICA ŽUPANIJSKE POVELJE HUMANOSTI

Maja Vujnovac - humanost
stanuje u našem susjedstvu

2

NAKON ENERGETSKE OBNOVE

Vrtiću adaptiraju unutrašnjost i vrt

3

„ZAJEDNO U RATU, ZAJEDNO U MIRU“

Karavana bikera u Đakovu