Mozaik
LETEĆI ODRED

"Pošteno do kraja"
Objavljeno 4. rujna, 2018.
Iako je njihov zvuk oduvijek bio lagani pop-rock, dečki iz Letećeg odreda uvijek su imali pjesme sa snažnim porukama. Tako je i s posljednjim singlom „Pošteno do kraja“, u čijem su naslovu savršeno opisali ono čemu teže u životu i glazbenoj karijeri – poštenom načinu u svemu i do kraja, načinu kojemu bi trebao težiti svatko od nas. Bez obzira na to što smo izloženi brojnim izazovima i pošteno nije možda najpopularnija metoda danas, od nje nikada ne treba odustati jer uvijek će postojati idealisti poput Letećeg odreda koji će nas podsjećati na nju.
Iako je nastala prije mnogo godina, tema ove pjesme je bezvremenska i pokazuje kako se stvari u društvu jako sporo mijenjaju, što je komentirao i sam autor Denis Dumančić:
"Pjesma je nastala prije desetak godina, no u to vrijeme mislio sam da bi tekst mogao biti pretežak za nas i ono vrijeme, ali sam onda shvatio kako je upravo ovaj tekst svevremenski. Pjesma ‘Pošteno do kraja‘ govori o tome kako su neke stvari teško popravljive, ali bez obzira na sve i u kakvom stanju i okruženju se nalazimo, mislim da bi čovjek trebao ostati na svom putu i ako stvari ne mogu biti drukčije, neka onda bar pošteno fura svoje do kraja.“J.Kn.
Jasminka Knežević
Možda ste propustili...

UZ DOMAĆE KLAPE STIŽU I GOSTI IZ SAN FRANCISCA

Festival klapske pjesme ‘’Jelsa od versa’’

DUO HOJSAK & NOVOSEL OBJAVIO SPOT ZA NOVI SINGL

Poslušajte kako zvuče Gunsi uz tamburu i kontrabas

14. I 15. LIPNJA U DVORCU PRANADU-NORMANN

Kreće Reunited Festival u Valpovu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U AFGANISTANU

Ne znaju što bi s lubenicama

2

GREASY FLAT 4 NOVO IME NA VINKOVAČKOJ SCENI

Zaljubljenici u rockabilly
glazbu i kulturu oko nje

3

CENTAR ZA KULTURU SIGMUND ROMBERG

Izbor Cro Guitar Stars u Belišću 20. lipnja