Crna kronika
VATRENE BUKTINJE U BEKTEŽU I POŽEGI

Jedna osoba ozlijeđena u eksploziji u kući
Objavljeno 1. rujna, 2018.

BEKTEŽ/POŽEGA - Jedna osoba ozlijeđena je u eksploziji i požaru koji je izbio u subotu oko 14,50 sati u kući u mjestu Bektež, na kutjevačkom području.
Prema prvim neslužbenim informacijama, ozlijeđen je muškarac koji je u kući živio sam. Prevezen je u Opću županijsku bolnicu Požega no za sada nije poznata težina ozljeda. Na mjesto požara odjurili su vatrogasci iz Kutjeva, te pripadnici DVD-a Bektež.
Nedugo nakon ove eksplozije i požara, oko 17,15 sati, izbio je požar na kući u Mlinskoj ulici u Požegi. Požar je izbio nedugo nakon što je Požegu pogodilo veliko nevrijeme s kišom, tučom, jakom vjetrom i udarima gromova.
U kući nije bilo nikoga, no u dvorišnom objektu bio je sin vlasnika kuće koji je požar pokušao ugasiti sam.
- Pokušao sam gasiti ali požar je bio prevelik i jedva sam izvukao živu glavu - kratko je kazao za portal Požeška.kronika nakon što je izašao samo u kratkim hlačama i bos.
Ovaj požar ugasili su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Požega, a vatra je u potpunosti progutala krov kuće. Požar je u potpunosti ugašen oko 17,45 sati. Uzrok eksplozije i požara u Bektežu, te ovoga u Požegi, utvrditi će policija očevidom.S.Lacić

Možda ste propustili...

OČEVID POŽARA PRIKOLICE SA SIJENOM NA JUŽNOJ OBILAZNICI

Bale sijena namjerno zapaljene?