Tehno
NOVO IZ PHILIPSA

Monitori za sve koji vole fotografiju
Objavljeno 31. kolovoza, 2018.
Svjetski dan fotografije obilježen je 19.kolovoza u znak priznanja velike moći fotografije te kako bi se potaknuo njezin pozitivan utjecaj diljem svijeta, no nije sve samo u jednom danu, jer fotografija nikad prije nije bila toliko prakticirana i nikad se dosad nije toliko uživalo u fotografiranju, a zahvaljujući moći što fotografija priča jedinstvenim jezikom, ona nas može inspirirati, potaknuti i pokrenuti. Opremljeni nizom pametnih inovacija i vrhunskom vizualnom tehnologijom, monitori Philips kombiniraju izvrsnu kvalitetu slike s inteligentnim značajkama koje osiguravaju pružanje maksimuma iz svake fotografije. Ako se bavite fotografijom, ovi su monitori možda baš ono što treba vama i vašem fotoaparatu!
Philips 328E9F ima izvanredan tanki dizajn i idealan je za napredne aplikacije u kombinaciji s Ultra-Wide NTSC 102% i sRGB 122.6% ljestvicom boja za žive, realne vizuale. Quad HD ekran osigurava kristalno jasnu sliku pri zakrivljenju, a tanki dizajn, 9,94 mm širine, osigurava nezaboravno iskustvo korištenja.
Kada je riječ o visokim performansama, Philips 4K 272P7 i 328P6VJEB/00 imaju sve što fotografima treba za precizan i točan posao. Oba monitora opremljena su rezolucijom Ultra Clear 4K, što omogućuje korisnicima da vide veću sliku i više detalja. Dok se model 272P7 oslanja na 27-inčni panel, koji omogućuje izvrsne boje, precizne detalje i jasnoću, model 328P6VJEB/00 opremljen je 32-inčnim Ultra HD zaslonom s tehnologijom UltraWide-Color za širi spektar boja i jasnije, prirodnije slike. Uz USB-C docking postaju, ovaj monitor proizvodi jasne CrystalClear Quad HD slike zahvaljujući naprednoj tehnologiji IPS zaslona.M.R.