Tehno
HUAWEI

Inovativna tehnologija uz #SeeMoreMagic
Objavljeno 31. kolovoza, 2018.
Huawei, kompanija koja posljednjih godina bilježi iznimno velik rast na globalnom tržištu, tijekom dva tjedna putovanja po Hrvatskoj i Sloveniji javnosti će pokazati svoju viziju razvoja tehnologije kroz svoje inovativne proizvode.
Prostor pod imenom #SeeMoreMagic osmišljen je kako bi ih prikazao te omogućio svim posjetiteljima isprobavanje brojnih noviteta i Huaweijevih najprodavanijih proizvoda. #SeeMoreMagic prostor mogao se posjetiti u Makarskoj, zatim u Zadru do 31. kolovoza, nakon čega se promocija nastavlja u Sloveniji, i to u Ljubljani od 1.9. do 3.9. te u Portorožu od 4.9. do 6.9. Nakon povratka u Hrvatsku posjetit će i Rijeku, od 7.9. do 9.9., a svoje će putovanje završiti u Zagrebu, gdje će biti od 10.9. do 12.9.
Kompanija je u svojoj posljednjoj P20 seriji stavila fokus na mobilnu fotografiju, a uz #SeeMoreMagic i korisnici će se moći uvjeriti koliki je napredak ostvaren dosad. Zainteresirani će tako moći isprobati pametne telefone Huawei te snimati videe i fotografije u različitim uvjetima, s mnogobrojnim rekvizitima dostupnima na lokaciji te ih podijeliti na društvenim mrežama ili ih isprintati i čuvati kao uspomenu, a sve kako bi se i sami uvjerili u njihove napredne mogućnosti. Sudionici mogu u svakom gradu sudjelovati i u nagradnom natječaju pa tako, uz samo malo kreativnosti, mogu osvojiti pametni telefon Huawei P20 Lite.
Ako je netko kupio ili odluči kupiti jedan od Huaweijevih uređaja u razdoblju od 19. kolovoza do 12. rujna, sve što treba je posjetiti #SeeMoreMagic prostor u bilo kojem od gradova te uz predočenje računa dobiva Huawei Bluetooth slušalice na dar!M.R.
Kompanija je u svojoj posljednjoj P20 seriji stavila fokus na mobilnu fotografiju
Možda ste propustili...