TvObzor
HBO

Premijera nove sezone "Pravog detektiva" u siječnju 2019.
Objavljeno 31. kolovoza, 2018.

Hvaljena HBO serija "Pravi detektiv" (True Detective) vraća se u siječnju sljedeće godine s trećom sezonom. Fokus nove sezone bit će na jezivom ubojstvu koje se odigralo u srcu Ozark planina, i misteriju koji tijekom godina postaje sve dublji, odvijajući se u tri odvojena vremenska razdoblja.


Serija je do sada bila nominirana za čak 13 nagrada Emmy i četiri Zlatna globusa, a poznata je po jakim glumačkim imenima u glavnim ulogama. U prvoj sezoni su Matthew McConaughey i Woody Harrelson briljirali tumačeći dvojicu detektiva iz Louisiane, dok su u drugoj sezoni Colin Farrell i Vince Vaughn vodili gledatelje kroz uzbudljivu istragu o bizarnom ubojstvu u Kaliforniji.
Zvijezda treće sezone bit će Mahershala Ali, koji je prošle godine dobio Oscara za ulogu u filmu "Mjesečina" (Moonlight). Tumačit će Waynea Hayesa, detektiva iz sjeverozapadnog Arkansasa. Carmen Ejogo i Stephen Dorff također će glumiti u novoj sezoni koju potpisuje Nic Pizzolatto.
Prve dvije sezone dostupne su putem online videostreaming usluge HBO GO, a treća će također biti emitirana na HBO-u i dostupna na HBO-GO-u.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...