TvObzor
FOX CRIME: TREĆA SEZONA SERIJE "NIJANSE PLAVE"

Jennifer Lopez u vrtlogu pravde, zakona i korupcije
Objavljeno 31. kolovoza, 2018.
Napeta treća sezona otkrit će mnogo o zamršenim odnosima unutar policijske postaje, specijalnih jedinica, a i samog FBI-a

Kriminalistička dramska serija "Nijanse plave" vraća se treću sezonu zaredom, počinje se prikazivati 4. rujna u 22 sata na kanalu FOX Crime. Odličnu glumačku postavu predvodi svjetska filmska i pjevačka zvijezda Jennifer Lopez, koja igra ulogu samohrane majke i njujorške detektivke, zatim Emmyjem nagrađeni glumac Ray Liotta i Drea de Matteo, najpoznatija po ulogama u izvrsnim serijama "Obitelji Soprano" i "Sinovi anarhije". Autor serije je američki scenarist, producent i bivši novinar Adi Hasak.


Christine - Harlee Santos (Jennifer Lopez) opaka je detektivka njujorške policije i požrtvovna majka kćeri tinejdžerice. No Harlee je i dio korumpirane jedinice policajaca koju predvodi njezin prijatelj – poručnik Matt (Ray Liotta). Prisiljena na suradnju s antikorupcijskom jedinicom FBI-a, Harlee pokušava balansirati svoj život između morala i golog opstanka. Nakon uspona i padova tijekom prve i druge sezone, u kojima je Harlee uspjela opstati i nakon ubojstva oca svoje kćeri, otkrića svoje suradnje s FBI-em, koje je narušilo njezin ionako napet odnos s poručnikom Mattom, u trećoj sezoni doslovno počinje život ispočetka. Matt i Harlee pokušavaju se nositi s iskustvom bliske smrti. Novootkrivene tajne otežavaju joj funkcioniranje s Mattom, koji svoj život skriva čak i od najbližih. Uza sve to, Harlee pokušava otkriti viši stupanj korupcije unutar njujorške policije.

Napeta treća sezona otkrit će mnogo o zamršenim odnosima unutar policijske postaje, specijalnih jedinica, a i samog FBI-a. Harlee Santos neće prezati ni pred čim u razotkrivanju duboke isprepletenosti specijalnih jedinica, visokog kriminala i državne vlasti.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

SCHLAGENHEIM - ODLIČAN DEBI NOVIH BRITANSKIH GLAZBENIH NADA BLACK MIDI

(Ne)kontrolirana paleta hrabrih ideja koje pozivaju na ples s druge strane ogledala