Svijet
NOVA LUPETANJA FRUSTRIRANOG MINISTRA OBRANE SRBIJE

Vulinu su svi neprijatelji
Objavljeno 30. kolovoza, 2018.
Aleksandar Vulin, kontroverzni ministar obrane Srbije, kojega ne shvaćaju ozbiljno ni u krugovima srpske vojske, a nekoliko je časnika navelo kako napušta VS upravo zbog Vulina, zadužen za pljuvanje, opet se okomio na Hrvatsku držeći joj lekcije o ponašanju. Na tapetu je bio premijer Andrej Plenković i njegova izjava na zajedničkoj konferenciji za novinare s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel kako je Hrvatska protiv mijenjanja granica.
- Pustite nas da se sami dogovaramo, pustite nas da i za vas sačuvamo mir i stabilnost, ono što vi nikada niste mogli ni za sebe ni za druge - lupeta Vulin, frustriran što je na čelu gubitničke vojske, koja se iz svih bojeva 90-ih vraćala u Srbiju pobijeđena i ponižena. Hrvatska se, navodno, "boji da će Srbija dogovorom, a ne nikakvim sukobima riješiti svoje probleme i da će Srbija nastaviti jačati". Također, ne može oprostiti Hrvatskoj priznanje Kosova.
- Onaj tko se boji sigurne i uspješne Srbije, nema ni dobre namjere prema Srbiji. Mi, za razliku od Hrvatske, nećemo svoje probleme rješavati ratovima, nećemo razbijati države. Mi, za razliku od Hrvatske, nećemo pokušati protjerati nikoga, nećemo nikome smetati i nećemo ni jednom drugom narodu govoriti što i kako treba raditi - lupeta Vulin, zaboravljajući tko je protjerivao, tko je kome smetao, i tko je drugima govorio što i kako raditi upotrebom tenkova i topova.M.F.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POLICIJSKA BRUTALNOST REZULTIRALA SMRĆU TAMNOPUTOG GEORGEA FLOYDA

U SAD-u masovni prosvjedi, policijski sat i sveopći kaos zbog rasizma

2

ZBOG NIZA TEŠKIH KAZNENIH DJELA

Uhićen premijer Federacije BiH

3

SVEMIRSKA AGENCIJA ROSKOZMOS

Rusija čestitala SpaceX-u