TvObzor
HRT

Peta sezona serije "Mjesto koje zovem dom"
Objavljeno 24. kolovoza, 2018.

Hrvatska radiotelevizija u ponedjeljak, 27. kolovoza, na Prvom programu u udarnom večernjem terminu premijerno prikazuje prvu epizodu nove, pete sezone megapopularne australske serije "Mjesto koje zovem dom".


Tamni oblaci gomilaju se iznad Ash Parka. Obitelj će uvidjeti da su izloženi zlonamjernim nakanama Sir Richarda Bennetta i da su zbog toga što je uključen u njihove financije u opasnosti da izgube Ash Park. Je li moguće da ih samo Regina može spasiti, ili igra dvostruku igru usmjerenu protiv njih? Četiri godine poslije ponovno pratimo život obitelji Bligh na Dan ANZAC-a 1958. Sarah se sukobljava s bolničkom hijerarhijom zbog pogrešne dijagnoze postavljene australskom starosjediocu i s Georgeom oko vjere u kojoj će odgojiti Davida. George doznaje da je Regina napokon spremna provesti rastavu, a Ellizabeth je sve više zabrinuta za Douglasovo zdravlje. Zbog napadaja kašlja Douglas završi u bolnici.

Prvu od 12 epizoda serije "Mjesto koje zovem dom" možete gledati u ponedjeljak, 27. kolovoza, na Prvom programu HTV-a u 20.05.
Nikola Kučar