Tehno
LOGITECH

Novi bežični gaming miš
Objavljeno 24. kolovoza, 2018.
Miš je napravljen za najvišu razinu profesionalne igre i dolazi s HERO (High Efficiency Rated Optical) senzorom nove generacije, koji donosi ultimativnu brzinu, točnost i odaziv. Bežični miš PRO također dolazi s ekskluzivnom LIGHTSPEED bežičnom tehnologijom. Miš je iznimno lagan (80 grama), ali i nevjerojatno čvrst. Čvrstoća i mala težina postignuti su zahvaljujući tankoj opni debljine 1 mm i jedinstvenoj unutarnjoj konstrukciji. Miš PRO kompatibilan je sa sustavom za bežično punjenje Logitech G POWERPLAY. Miš na tržište izlazi nakon više od dvije godine razvoja u suradnji s profesionalnim Esports igračima diljem svijeta, a sve samo s jednom idejom – da i vama pomogne pobjeđivati.
Za prednost na natjecanju miš PRO dolazi s vodećim senzorom na tržištu HERO 16K, koji utjelovljuje potpuno novu leću i poboljšani algoritam za praćenje te donosi iznimnu preciznost u cijelom DPI rasponu. Novi senzor nadmašuje karakteristike prethodne generacije i sposoban je ostvariti brzinu veću od 400 IPS-a i isporučiti 16000 DPI-a s visokom točnošću.
Miš Pro omogućava igranje bez zastoja s nevjerojatnim odazivom od 1 ms za uvjerljivo igranje na visokoj razini. LIGHTSPEED bežični USB prijemnik može se pospremiti unutar samog miša radi lakšeg prijenosa. Miš dolazi s izmjenjivom lijevom i desnom tipkom, što ga zaista čini amibdekstralnim (za ljevake i dešnjake) i sve tipke kao i LIGHTSYNC RGB osvjetljenje može se prilagoditi koristeći Logitechov software za gaming (LGS). Tipka za prilagodbu DPI-a nalazi se na donjoj strani miša kako bi se izbjegla nenamjerna promjena tijekom igranja. Očekuje se da će Logitech G PRO bežični miš biti dostupan u maloprodaji u kolovozu 2018. godini po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1139,00 kuna. M.R.