Tehno
SAMSUNG GALAXY NOTE9

Premijerno predstavljen u Zagrebu
Objavljeno 24. kolovoza, 2018.
Potpuno nova S Pen olovka s Bluetoothom, baterija od 4000 mAh za cjelodnevni intenzivan rad, interna memorija dovoljna i za one najzahtjevnije, vrhunski procesor projektiran za velike brzine, najinteligentnija kamera i beskonačni ekran od 6,4 inča – sve ovo, ali i još puno vrhunskih performansi donosi novi Samsung Galaxy Note9 koji stiže na hrvatsko tržište.
Na hrvatskom tržištu Galaxy Note9 bit će dostupan od 24. kolovoza u tri boje – ponoćno crnoj, ljubičastoj i novoj oceansko plavoj boji uz koji dolazi i jedinstvena žuta S Pen olovka. Galaxy Note9 dostupan je u dvije inačice, s kapacitetom interne memorije od 128 i 512 GB pa tako korisnici svoje najdraže fotografije i videozapise mogu imati nadohvat ruke u svakom trenutku. Uz mogućnost ubacivanja i microSD kartice, memorijski prostor se kod 512 GB inačice može popeti do 1 TB što je dovoljno mjesta za sve omiljene fotografije, videosnimke i aplikacije, čak i najaktivnijih korisnika.
Osim Galaxy Note9, Samsung je premijerno u Hrvatskoj prikazao i novi Galaxy Watch. Nova generacija pametnog sata bit će dostupna u Hrvatskoj od 21. rujna. Kupci koji žele među prvima kupiti ovaj uređaj, moći će ga prednaručiti u razdoblju od 31. kolovoza do 20. rujna. Ovaj uređaj nudi dugo trajanje baterije, opcije za praćenje životnih navika, stresa, sna kao i mnoštvo mogućnosti prilagodbe dizajna željama korisnika. Moguće ga je uklopiti u svaki stil, s obzirom na to da dolazi u tri nove boje – srebrnoj, u inačici promjera 46 milimetara, kao i ponoćno crnoj odnosno boji starog zlata, u inačici promjera 42 milimetra.
Spomenimo za kraj kako je preporučena maloprodajna cijena za Galaxy Note9 u inačici kapaciteta 128GB 7699 kuna, dok za 512GB inačicu ona iznosi 9599 kuna. M.R.