Sport
RK SPAČVA-VINKOVCI

Uvjerljiv poraz od mađarskog Komla
Objavljeno 21. kolovoza, 2018.
Rukometni Premijer ligaši Spačva-Vinkovci odigrali su proteklog vikenda treću prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za predstojeću natjecateljsku sezonu. Vinkovački rukometaši gostovali su u susjednoj Mađarskoj kod tamošnjeg rukometaša Komla, kluba iz gornjeg dijela mađarske lige i doživjeli uvjerljivi poraz od 34:17. Na ovoj utakmici trener Josip Mečić nije mogao računati na nekolicinu igrača, a uz to igrači koje je imao tada na raspolaganju odigrali su ovaj susret ispod svakog očekivanja. Istina je kako se Mađari nalaze u završnici priprema, jer njima uskoro starta prvenstvo, prije nego hrvatskim klubovima. S druge strane, Vinkovčani su tek izišli iz onog najtežeg dijela pripremnog razdoblja u kojem se akumulira snaga za nove izazove. Ipak je 17 pogodaka razlike previše, posebice ako se misli i u ovoj sezoni ostvariti cilj. A to je i ove godine ulazak u Ligu za prvaka u kojoj su igrali protekle dvije sezone. Ima još dosta vremena do starta prvenstva, još gotovo mjesec dana, do kada bi se trebalo dosta toga popraviti. Ipak ovaj poraz toliko ne zabrinjava predsjednika kluba Mirka Mečića koji je nakon utakmice izjavio:
- Odigrali smo susret bez nekoliko standardnih igrača, ali su ostali igrači odigrali slabo, pa je rezultat takav kakav jest. Uz to, ni suđenje nije bilo na zavidnoj visini, premda time nikako ne opravdavam igrače - kratko je izjavio Mirko Mečić.
Sljedeću pripremnu utakmicu Vinkovčani igraju u Živinicama protiv domaćina Konjuha. Utakmica je zakazana za srijedu, 22. kolovoza. A. Grgić
Možda ste propustili...

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

PRVA ŽNL OSJEČKO BARANJSKA

Šestica u Osijeku i Donjoj Motičini

Najčitanije iz rubrike