Regija
12. MIHOLJAČKI SAJAM

U rujunu sajam na temu ekološke poljoprivrede
Objavljeno 21. kolovoza, 2018.
DONJI MIHOLJAC
Miholjački poduzetnički centar lokalne razvojne agencije organizira 12. miholjački sajam - sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma koji će se i ove godine održati u suorganizaciji Turističke zajednice grada, Udruženja obrtnika i tvrtke Doroslov, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca. Sajam će se održati u subotu 15. rujna na prostoru Gradske tržnice, Naselje Tržnica 2.
Kako nam je pojasnila direktorica MPC-a Anela Šovagović, sajam okuplja proizvođače i pružatelje usluga obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzetnika, zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih na jednom mjestu. I ove godine je sajam izložbeno-prodajnog karaktera, a tema je ovogodišnjeg sajma ekološka poljoprivreda.
- Svim izlagačima na 12. miholjačkom sajmu nudimo natkriveni izložbeni prostor s klupama za izlaganje. Organizator će osigurati svim izlagačima nužne uvjete za izlaganje, zbog čega od izlagača očekujemo da nas na vrijeme, najkasnije do 31. kolovoza, obavijeste o svojoj namjeri da sudjeluju na sajmu, potrebnoj veličini prostora, kao i o ostalim tehničkim uvjetima koje bi željeli da im se osiguraju. Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete proizvoda te ćemo u tom smislu dodijeliti nagrade i priznanja izlagačima - poručili su organizatori naglašavajući da je Sajam svake godine, pa tako i ove, prava prilika da izlaganjem svojih proizvoda i usluga izlagači ostvare nove poslovne kontakte, razmijene poslovna iskustva sa drugim izlagačima, a istovremeno i prodaju svoje proizvode ili uslugu.
I ove godine pripremljeni su raznovrsni kulturno-zabavni i gastronomski prateći sadržaji. L.Aničić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike