Mozaik
VINKOVAČKO LJETO

Ljetno kino privuklo brojne posjetitelje
Objavljeno 20. kolovoza, 2018.
U sklopu Vinkovačkog ljeta u središnjem parku mnogi Vinkovčani i njihovi gosti mogli su uživati u Ljetnom kinu, koje je u grad donijelo tri atraktivne filmske večeri, a sve pod pokroviteljstvom Grada Vinkovaca. Iako je početak prve projekcije najavljen za 20:30, u park se počelo pristizati puno ranije, a megaplatno, dimenzija 11×8 metara, i jedinstveno ozračje kina na otvorenom već na prvu obećavali su odličnu filmsku večer. I zato je i publika od samoga početka bila odlično raspoložena, od onih najmlađih u pratnji starijih, nerijetko cijelih obitelji, do svih koje je privukao ponuđeni filmski program i ugođaj kina na otvorenom.
- Sama ideja ljetnog kina, gdje ljudi na otvorenom prostoru uživaju u dobrom filmu, fantastična je i zato mi je drago što je Ljetno kino došlo i u Vinkovce i nadam se kako će se to nastaviti. To je novina koja osvježava grad, a i nama donosi osvježenje i uživanje u onom što Vinkovci mogu i znaju pružiti - istaknuo je Marko Andabak iz Nuštra.
I tako redom riječi pohvale, a publika je mogla uživati prvo u animiranom filmu “Lego Batman” te u igranom filmu “Spider-Man: Povratak kući”. Drugog dana na rasporedu je bila animirana komedija “Mali šef” i “Ratovi zvijezda 7: Sila se budi”, a posljednjeg dana prikazao se animirani film “Ledeno doba 5: Veliki udar” i igrani film, akcijska crna komedija, “Deadpool”. M.Kokaj
Mario Kokaj
Najčitanije iz rubrike