Sport
VINKOVČANI BOLJI OD BELIŠĆANA

Tomić može biti malo zadovoljniji od Rupnika
Objavljeno 19. kolovoza, 2018.
"Generalnu probu" tjedan dana prije početka prvenstva Treće hrvatske nogometne lige "Istok" na stadionu kraj Bosuta u Vinkovcima odigrale su momčadi Cibalije i Belišća. Treneri Petar Tomić i Davor Rupnik izveli su na travnjak trenutno najjače sastave od igrača kojima su trenutno mogli raspolagati. U ne baš kvalitetnoj utakmici, s puno pogrešaka i s jedne i s druge strane, Cibalia je ipak imala terensku inicijativu, ali na početku nije bilo većih prilika za pogodak. Prvu pravu prigodu vidjeli smo u 13. minuti, kada je Beljo iz odlične pozicije šutirao pokraj vrata Belišća. Sljedeća ozbiljnija prigoda pred vratima Belišća pretvorena je u pogodak, a mreža se zatresla u posljednjoj minuti prvog poluvremena. Vezni igrač Šarić odlično je odložio loptu u desnu stranu, na koju je natrčao Dogan i odličnim šutom poslao loptu neobranjivo pod gredu. U nastavku susreta gledali smo vrlo sličan rasplet događaja, s tim da su igrači Davora Rupnika nakon primljenog drugog pogotka, a kojeg je strijelac bio Kiš u 80. minuti, zaigrali konkretnije. Takav način igre isplatio im se pet minuta prije kraja susreta, kada su smanjili rezultat pogotkom Damjanovića. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao. Vinkovčani će sljedeće subote ugostiti Zrinski iz Jurjevca, a Belišće će na svom travnjaku dočekati Oriolik. A. Grgić
SKUPINA
CIBALIA *2 (1) BELIŠĆE *1 (1:0)

VINKOVCI – Stadion HNK Cibalia. Gledatelja: 250. Sudac: Josip Brico (Vinkovci). Strijelci: 1:0 Dogan (45), 2:0 Kiš (80), 2:1 Damjanović (85)

CIBALIA: Marijanović, Filipović, Karimović (od 88. Lučić), Karaula i Kuzmić, Šarić, Kiš, Beljo (67. Oršolić), Dogan, Ždinjak (od 45. Stojanović), Kerić (od 67. Šest)

BELIŠĆE: M. Stanić, Lacković, Milić, Salapić, Žaja (od 45. Poljak), Damjanović, Vinogradac, Tatalović, Matoković (od 45. V. Stanić), Grafina, Ratković (od 67. Mandić)
SKUPINA
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike