Crna kronika
OZLIJEĐENO ŠEST OSOBA

Mladić sletio autom s ceste i zabio se u most
Objavljeno 18. kolovoza, 2018.
Liječnici u Novoj Gradiški bore se za život mladog vozača koji je teško stradao u Batrini
BATRINA - Šest osoba ozlijeđeno je u četiri prometne nesreće koje su se dogodile u četvrtak u tri slavonske županije, Brodsko-posavskoj, Požeško-slavonskoj i Vukovarsko-srijemskoj. Najteže je stradao 21-godišnji mladić koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći koju je izazvao u četvrtak u 15.30 sati, na županijskoj cesti 4158, u mjestu Batrina na novogradiškom području.
- Provedenim očevidom utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo jer 21-godišnji vozač automobila nije prilagodio brzinu kretanja u desnom zavoju, zbog čega je nakon izlaska iz zavoja prešao na travnatu bankinu s lijeve strane kolnika s koje je i sletio u putni kanal. Potom je prednjim dijelom automobila udario u betonski kolni ulaz. Vozač je zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški - doznajemo od Stjepana Kukure iz Policijske uprave brodsko-posavske. O silini udara automobila u betonski most svjedoči potpuno uništen prednji kraj vozila.
Još dvije osobe ozlijeđene su u sudaru koji se istoga dana u prijepodnevnim satima dogodio na raskrižju Zagrebačke i Ulice kralja Dmitra Zvonimira u Novoj Gradiški. U ovom slučaju policija je očevidom utvrdila da je prometnu nesreću izazvao 77-godišnji vozač automobila koji je bez zaustavljanja ušao u raskrižje, pokraj vidljivo postavljenog prometnog znaka "Stop - obvezno zaustavljanje". Pri tome nije propustio automobil kojim je upravljao 32-godišnji vozač na cesti s prednošću prolaska. Zbog oduzimanja prednosti prolaska na središnjem dijelu raskrižja došlo je do udara prednjeg dijela automobila 32-godišnjeg vozača u lijevi bočni dio automobila 77-godišnjaka.
Kako doznajemo iz policije, u ovoj prometnoj nesreći 77-godišnji vozač zadobio je teške ozljede, dok je 32-godišnjak ozlijeđen lakše. Obojici je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški, nakon koje je 32-godišnjak pušten kući, a 77 godišnjak je zadržan na daljnjem liječenju.
U Brodskom Drenovcu, u četvrtak, oko 3.10 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđeni pijani mladić i djevojka
U slijetanju Volkswagena, požeških registracija, s ceste lakše je ozlijeđen 20-godišnjak koji je imao 1,17 promila alkohola u krvi, dok je 20-godišnja djevojka imala 1,33 promila. Policija još uvijek utvrđuje sve okolonosti koje su dovele do ove prometne nesreće tako da za sada nema službenih podataka tko je od njih dvoje vozio automobil. Sandra Lacić
uništen
PREDNJI DIO AUTA SE RASPAO
TEŠKO OZLIJEĐEN MOTOCIKLIST
U Partizanskoj ulici u Borovu sudarili su se automobil i motocikl, pri čemu je teško ozlijeđen motociklist.

- U četvrtak oko 14.35 sati, 25-godišnjakinja iz Borova upravljala je osobnim automobilom Mazda, inozemnih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom Glavne ulice u Borovu. Prilikom skretanja ulijevo, na kolni prilaz, oduzela je prednost prolaska motociklu Suzuki kojim je upravljao 40-godišnjak iz Vukovara - doznajemo iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Zbog lošeg stanja u prometu, odnosno nepridržavanja prometnih propisa, policija u noći sa subote na nedjelju u Požeško-slavonskoj županiji provoditi akciju u koordinaciji s Policijskom upravom osječko-baranjskom, usmjerenu na pijane i drogirane vozače.
Možda ste propustili...

INTERVENCIJA VATROGASACA U ALJMAŠU

Požar na pomoćnoj zgradi župnog ureda

KAZNENO PRIJAVLJENA 39-GODIŠNJAKINJA

Poslala joj drogu paketom u bolnicu

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

Najčitanije iz rubrike