Regija
MEMORIJALNI TURNIR KREŠIMIR IVIĆ

Prihod ide za nabavu pužnice maloj Petri
Objavljeno 17. kolovoza, 2018.
NAŠICE - Na igralištu NK-a Šipovac u Našicama održan je 1. Memorijalni humanitarni turnir Krešimir Ivić - Jedan od nas. Prvi turnir priređen je nakon što je u ožujku prošle godine u prometnoj nesreći u Jelisavcu smrtno stradao Krešimir Ivić (21) iz Našica. Turnir su organizirali prijatelji preminulog Krešimira, a potporu cijeloj realizaciji pružili su Grad i Turistička zajednica grada Našica.
U sklopu turnira održano je natjecanje u kuhanju čobanca. U pripremi tog tradicionalnog slavonskog jela okušalo se 27 kuharskih ekipa. Iako je to manje važno, ekipa Caffe bara Cavalli obranila je naslov najbolji čobanac, a drugo mjesto osvojila je ekipa NK-a Brezik, a treće ekipa Privatnici Koška-Niza.
Memorijalni humanitarni turnir održan je s plemenitim ciljem - prikupljanja financijske pomoći za nabavku pužnice djevojčici Petri Katruša iz Našica. Sudeći prema interesu sudionika, i ovaj humanitarni turnir pokazao je velikodušnost ne samo stanovnika Našica nego i okolice, ali i želju za dobrom zabavom. Humanitarnom turniru odazvali su se i rukometaši RK-a Nexe koji su također dali svoj novčani doprinos.
Organizatori zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pridonijeli prvom memorijalnom humanitarnom turniru Krešimir Ivić – Jedan od nas te pokazali spremnost pomoći onima kojima je to potrebno. Također, organizatori su uvjereni da će memorijalni turnir Krešimir Ivić postati tradicija. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike