Osijek
SLJEDEĆEG TJEDNA NASTAVLJAJU SE RADOVI NA IGRALIŠTU OŠ FRANJE KREŽME

Prvo loptobran, onda postavljanje golova
Objavljeno 17. kolovoza, 2018.
Nakon što je uklonjen sav oštećeni gornji sloj i nakon što je prostor asfaltiran i iscrtan za potrebe malog nogometa, rukometa i košarke, vanjsko igralište Osnovne škole Franje Krežme očekuje sljedeća faza radova, koja će početi u ponedjeljak - ugradnja loptobrana.
- Sredinom srpnja drugi smo put uputil javni poziv svim zainteresiranima za nabavu i ugradnju loptobrana na našem vanjskom igralištu. Na sastanku povjerenstva utvrđeno je da nam je pristigla ponuda tvrtke Kompakt d.o.o., koja ispunjava uvjete te je i prihvaćena. Zbog financijskih razloga s Gradom je dogovoreno da će se radovi odvijati u dvjema fazama - u prvoj će se ugraditi loptobrani na strani Filozofskog fakulteta i na strani Ulice Hrvatske Republike, a u drugojće se fazi zaštititi prozori škole, kao i školsko dvorište - rekla nam je ravnateljica škole Jadranka Jurić te dodala da se nada kako će prva faza radova biti gotova do početka školske godine, kao i to da se igralištem već koriste sve generacije naših sugrađana, od onih najmlađih do starijih, kojima koševi služe za rekreaciju.
Nakon ugradnje loptobrana na igralištu će biti postavljeni golovi za mali nogomet i rukomet, koje nestrpljivo iščekuju učenici škole, kao i svi ostali ljubitelji sportskih aktivnosti iz središta grada. D. Miklić
Možda ste propustili...

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike