Tehno
INTELLIGENT TERMINA

Dogovorena strateška suradnja između NOA-e i Coosea Grupe
Objavljeno 17. kolovoza, 2018.
Intelligent Terminal je novosagrađeni Industrijski park u sklopu Coosea Grupe u pokrajini Sichuan. Coosea Group Co. Ltd vodeći je proizvođač matičnih ploča i drugih komponenata za pametne uređaje. Surađuje s više od 30 različitih zemalja te je strateški partner tvrtke MediaTek Inc. i Samsung Electronics.
Coosea Intelligent Terminal moderna je telekomunikacijska i istraživačka zona ukupne površine od 211 hektara s kompleksima površine 160.000 metra kvadratnih. Ukupna ulaganja u taj projekt iznose više od 126 mil. eura. Otvoreno je više od 5000 radnih mjesta s brojnim ekspertnim timovima čime su osigurana prilagođena softverska i hardverska rješenja ovisno o potrebama klijenta.
Svečanom otvorenju održanom u srpnju ove godine nazočio je ministar pokrajine Sichuan, Liu ZhongBo, i chairman Chen KaiFeng. Prilikom službenog susreta i nakon potpisivanja sporazuma o suradnji, vlasnik i direktor Hangara 18 Mario Kralj poklonio je ministru pokrajine i chairmanu službeni dres hrvatske nogometne reprezentacije. Najavljeno je i otvaranje Instituta Yibin u Lingang razvojnoj zoni koji će se sastojati od opsežne istraživačke i proizvodne baze. U Institutu će biti smješten istraživačkim tim od 300 eksperata i centar za testiranje od 200 zaposlenih.M.R.
Najčitanije iz rubrike