Tehno
MULTIMEDIJA

Novi Samsung Galaxy Watch
Objavljeno 17. kolovoza, 2018.
Samsung je predstavio novi Samsung Galaxy Watch koji donosi najbolje od Samsung Galaxy ekosustava, s dugotrajnijom baterijom, LTE povezivanjem, opcijama za praćenje životnih navika te personaliziranim dizajnom.
S pomoću Samsung Galaxy Watcha korisnici mogu još bolje pratiti razinu stresa i ritam spavanja. Poboljšano trajanje baterije na Galaxy Watchu do 80 sati eliminira potrebu za čestim punjenjem te pomaže korisnicima da ostanu ukorak sa svojim tjednim obvezama. Uz produljeno trajanje baterije, treba istaknuti i kako razdvajanje sata od pametnog telefona nikad nije bilo lakše zahvaljujući mogućnosti LTE povezivanja na samom Galaxy Watchu. Time je, neovisno o pametnom telefonu, omogućeno korištenje Galaxy Watcha za komunikaciju porukama i pozivama te lociranje i slušanje glazbe u više od 15 zemalja zahvaljujući trideseterim operaterima.
Galaxy Watch pruža pravo holističko zdravstveno iskustvo s novom funkcionalnosti za praćenje stresa, koja automatski detektira visoku razinu stresa i predlaže vježbe disanja. Dodatno, nova funkcionalnost omogućuje praćenje ritma spavanja, uključujući i REM fazu, kako bi pomogla korisnicima da prilagode svoje navike spavanja.
S kontrolom stresa i spavanja, Galaxy Watch također pomaže korisnicima u postizanju drugih zdravstvenih ciljeva, poput vježbanja. Galaxy Watch sadrži ukupno 39 vježbi, od čega 21 namijenjenu izvođenju u zatvorenom prostoru, omogućujući korisnicima da prilagode i promijene svoje navike.
Galaxy Watch moguće je pronaći u više veličina i stilova. Srebrna boja sata dostupna je u inačici promjera 46 milimetara, dok su crna i rose gold boje sata dostupne u 42-milimetarskim verzijama. M. R.
Možda ste propustili...

SAMSUNG PREDSTAVIO GALAXY TAB S6 LITE

Baterija za 14 sati neprekidne reprodukcije videa

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike